25-05-2010 17:20
(En son düzenleme: 12-07-2010 15:51 emre.)
önce dvbdream klasörünün içindeki "update.dat" dosyasını not defteri ile açın ve içeriğini temizleyip kaydedin ve değişmeyi onaylayın.
sonra aynı dosyaya sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra açılan pencerenin alt tarafındaki gelişmişe tıklayın. Bütün işaretleri kaldırın, sadece en alttaki "Veriyi korumak için içeriği şifrele" kutucuğu işaretli olsun. Tamam diyerek kaydedin ve artık o can sıkıcı iletiyi almazsınız. En azından ben almıyorum, birilerine de hayrım dokunursa sevinirim...
Metin arkadaşın eklentisiyle:
Dosya özelliklerine girip "salt okunur(Yanlızca klasördeki dosyalara uygulanır" seçeneğinide işaretleyiniz.
ve hatta yine dosya özelliklerinden güvenlik sekmesine gelince "SYSTEM" i seçip düzenleye tıklayınca ordaki tam denetim kutucuğunun izin verme kısmına işaret koyup tamam deyin. DVB Dream değiştiremesin bu dosyayı.
EDIT: http://rapidshare.com/files/406530091/dvbdream.zip.html
|
çok teşekkürler kardeş işe yaradı
|
teşekkürler hocam bigin için işe çok yaradı o ilet mesajdan kurtardın beni sağolasın
hocam bu türsattaki yabancı kanaları türkçe dile çeviremedim nasıl olucak ha diğer uydulardaki türkçe yayın yapan kanallar türkçe dile çeviriliyor ama türksat değil. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
|
hocam bende hala devam etmekte dediklerini yaptım ama gene aynı esaj gfeliyor yani ilk ettiğimde dvb dream ı açtığımda çıkmıyor ama ikinci defa programı açtığımda mesaj gene gelmeye devam etmekte bunu nasıl hallederim acaba. buarda türkçe diline çevirmeyi başardım...
|
25-05-2010 21:11
(En son düzenleme: 25-05-2010 23:03 emre.)
Alıntı: hocam bende Hala Devam etmekte dediklerini Muaf AMA gen aynı esaj gfeliyor yani tür ettiğimde dvb dream ı açtığımda çıkmıyor AMA ikinci defa programı açtığımda mesaj gen gelmeye Devam etmekte bunu nasil hallederim acaba. buarda english diline çevirmeyi başardım .
Aynen . 2. Defada illegal yazısı yeniden geliyor.: S
|
25-05-2010 22:51
(En son düzenleme: 25-05-2010 23:18 Metin.)
(25-05-2010 17:20)yayluu demiş ki: önce dvbdream klasörünün içindeki "update.dat" dosyasını not defteri ile açın ve içeriğini temizleyip kaydedin ve değişmeyi onaylayın.
sonra aynı dosyaya sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra açılan pencerenin alt tarafındaki gelişmişe tıklayın. Bütün işaretleri kaldırın, sadece en alttaki "Veriyi korumak için içeriği şifrele" kutucuğu işaretli olsun. Tamam diyerek kaydedin ve artık o can sıkıcı iletiyi almazsınız. En azından ben almıyorum, birilerine de hayrım dokunursa sevinirim...
Düzenledim ,ilk açılışta görünmüyor fakat ikinci açılışta uyarı tekrar geri geliyor.
"update.dat" dosyasının içeriğini siliyorsunuz, ilk açılışta o uyarıyı yapmıyor, ikinci açılışta tekrar uyarı mesajı geri geliyor. Bende "update.dat" dosyasına tekrar girip baktığımda eski dosya içeriğinin tekrar yazılı olduğunu görünce aklıma dosya özelliklerinde bulunan "salt okunur(Yanlızca klasördeki dosyalara uygulanır" seçeneğinide işaretlemek geldi ve sorun ortadan kalktı. Dosya özelliklerine girip "salt okunur(Yanlızca klasördeki dosyalara uygulanır" seçeneğinide işaretleyiniz.
Paylaşımı için yayluu arkadaşımıza çok teşekkür ederim, herkeze iyi forumlar.
|
(25-05-2010 22:51)Metin demiş ki: (25-05-2010 17:20)yayluu demiş ki: önce dvbdream klasörünün içindeki "update.dat" dosyasını not defteri ile açın ve içeriğini temizleyip kaydedin ve değişmeyi onaylayın.
Düzenledim ,ilk açılışta görünmüyor fakat ikinci açılışta uyarı tekrar geri geliyor.
"update.dat" dosyasının içeriğini siliyorsunuz, ilk açılışta o uyarıyı yapmıyor, ikinci açılışta tekrar uyarı mesajı geri geliyor. Bende "update.dat" dosyasına tekrar girip baktığımda eski dosya içeriğinin tekrar yazılı olduğunu görünce aklıma dosya özelliklerinde bulunan "salt okunur(Yanlızca klasördeki dosyalara uygulanır" seçeneğinide işaretlemek geldi ve sorun ortadan kalktı. Dosya özelliklerine girip "salt okunur(Yanlızca klasördeki dosyalara uygulanır" seçeneğinide işaretleyiniz.
şimdi ben de aynısnı yazacaktım, bir de salt okunur yapınca gelmiyor. esasında o dosyayı bir şekilde dvb dream değiştiremeyecek. deneme ile bulduğum için heyecan yapıp biraz erken yazdım sanırım
|
(25-05-2010 22:51)Metin demiş ki: (25-05-2010 17:20)yayluu demiş ki: önce dvbdream klasörünün içindeki "update.dat" dosyasını not defteri ile açın ve içeriğini temizleyip kaydedin ve değişmeyi onaylayın.
dostum bilgin için teşekkürler şimdi senin dediklerini yaptım şimdi gelmiyor o bilgi mesajı çok teşekkürler arkadaşlar emeği geçen herkese..
|
İşinize yaradıysa memnun oldum. Benim hoşuma gitti Dvb Dream 1.5c. Hiçbir codec yüklemeden windows 7 nin kendi codecleri ile her türlü kanalı açtı. Hatta 5.1 sistemimden 5 hoparlörden de ses verdi çoğu kanalda. HD yayınları da sorunsuz çözdü. Kanalları eski sistemime göre tabiri caiz ise takır takır açmaya başladı. Kayıtta da sorun yok. Aşık oldum diyebilirim Dvb Dream'a yeniden.
|