Emektar dvb s data frekansımız 10928 27500 V kendini yeniledi.Sinyal alamayan arkadaşlarımız 10722 V 27500 frekansı değiştirirek kaldığı yerden offline downloada devam edebilir.
Arkadaşlar benim şöyle bir problemim var, Türksat, Hotbird ve Eutelsat olmak üzere 3 uydu bağlantım var. Türksat ve Hotbird de sorun yok fakat Eutelsat ta kanalların yayın yaptığı Frekanslardan hiç sinyal alamıyorum onun yerine başka Frekanslardan çıkıyor kanallar ve bu nedenle hangi kanal nerden çıkar bilmiyorum her Frekansı deniyorum bir nevi Toto gibi atıyorum ama yok olmuyor.
Şöyle örnek vereyim 11492 V 30000 den yayın yapan kanal 11678 H 30000 den çıkıyor. nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim
(04-06-2011 14:11)Kaan Sparrow demiş ki: Arkadaşlar benim şöyle bir problemim var, Türksat, Hotbird ve Eutelsat olmak üzere 3 uydu bağlantım var. Türksat ve Hotbird de sorun yok fakat Eutelsat ta kanalların yayın yaptığı Frekanslardan hiç sinyal alamıyorum onun yerine başka Frekanslardan çıkıyor kanallar ve bu nedenle hangi kanal nerden çıkar bilmiyorum her Frekansı deniyorum bir nevi Toto gibi atıyorum ama yok olmuyor.
Şöyle örnek vereyim 11492 V 30000 den yayın yapan kanal 11678 H 30000 den çıkıyor. nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim