DVBKING.com

Tam Versiyon: CCCam Servers
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
(06-05-2010 23:06)emre demiş ki: [ -> ]07/05 CCCam Server
http://skystar-2.com/strong-server.htm

Paylaşım için teşekkürler....

( Hadunun son versiyonu sorunsuz çalışıyor.(Hadu 0.1.2.5)
kardeş ben windows 7 skystar2 tv kartım var ve progdvb 6.34 en son sürümü kurdum şu an en son verdiğin cccam serverı ayarladım fakat biraz geç çözdü bekledim mesela animal planette denedim yayın geldi ama kesik kesik oluyo sebebi nedir acaba ilk defa şifre çözmeyle uğraşıyorum da bilgi verirsen sevinirim..
bir de sadece türksat uydum var benim tek çanak yanii
verdiğin cccam daki 1 2 3 txt dekilerin hepsini hadu.ini ye yapıştırdım o şekilde yaptım yani
10 sn kadar yayın geliyo sonra kesliyo bekliyor biraz sonra tekrar gelip gidiyor cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
(07-05-2010 10:20)gıcık58 demiş ki: [ -> ]10 sn kadar yayın geliyo sonra kesliyo bekliyor biraz sonra tekrar gelip gidiyor cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Paylaşılan free server ve bunu kullanan yüzlerce kişi olduğundan bu tür donmalar gayet normal Smile
newcamd da kanalları sorun olmadan çözüyorum,fakat cccam da daha hiçbir kanalı çözemedim.hadu yada flyccam defalarca denememe rağmen kanallar açılmıyor.
newcamd porgramını nerden indirebilirim acaba
Thank Youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
arkadaslar bende alabilirmiyim
server cccam server
اين التحديث لليوم؟
08/05 CCCam Server 1st Update (Güncellendi)
Referans URL