DVBKING.com

Tam Versiyon: CCCam Servers
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
pala arkadaşım teşekkürler
arkadaşlar bunlar çalışmıyor diceksinizki sen beceremiyorsun ama daha öncekiler çalışıyordu
sevgili pala arkadaşım bende hadu da sadece el cezire jsc sportlar açıoyr. başka hiçbir paket ya da kanal açılmıoyr. nedeni ne olabilir acaba? sizlerde başka paketler açılıyor mu hadu ile?
hadu server var mı acaba son verdiğiniz hadular çalışmıyorda
(23-08-2010 14:17)cimit demiş ki: [ -> ]sevgili pala arkadaşım bende hadu da sadece el cezire jsc sportlar açıoyr. başka hiçbir paket ya da kanal açılmıoyr. nedeni ne olabilir acaba? sizlerde başka paketler açılıyor mu hadu ile?
Selam cimit arkakadaşım bende yanlızca hadu ile seyrediyorum ve hiçbir sorun da yaşamıyorum dün gece yazdığım server ve emre arkadaşımın göndermiş olduğu 1.txt dosyasındaki server şu an hala aktif durumda ve birçok paket yayınıda sorunsuz seyredebiliyorsun bazen biraz geç açılabiliyor saygılar...
23/08_cccam
(23-08-2010 20:57)afa_516 demiş ki: [ -> ]23/08_cccam

arkadaslar bunu hadu icin nasil yazicaz
kullandığın dvb progunun içinde plugins içinde hadu.ini var. onu not defteri ile aç. bu şifreye benzeyen saturu değiştir. useri düzeltmeyi unutma.

Ah birde açtığı kanalları bilsek.
Ben de acemiyim ama sayenizde başardım.
24/08_cccam
2.txt deki Server=CCCam:tuxsat-co-cc.dyndns.tv:12000:231619871:www.tuxsat.co.cc
Active=1
satırını kullanıp hadu ile red hot s1 i çözdüm.. Hadu monitörde started (none) yazıyor.
Diğer kanalları çözemedim.
provideid de fff400,fff430,fff920 gözüküyor. Tabii ben bunların hangi paket olduklarını bilmiyorum.
Referans URL