DVBKING.com

Tam Versiyon: CCCam Servers
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
forumda istediğin birkaç şanslı kişiye pm den atabilirsin paylaşmak istiyorsan... başka bir paylaşım çeşidi istiyorsan o başka..
valla emre kardeşim her zaman ki gibi süpersin emeğine sağlık.
(07-02-2010 18:02)cemocem demiş ki: [ -> ]forumda istediğin birkaç şanslı kişiye pm den atabilirsin paylaşmak istiyorsan... başka bir paylaşım çeşidi istiyorsan o başka..

cemocem hocam şuanda benim elimde şahsıma ait server var onu diğer bir yada birkaç kişiyle aynı anda paylaşmak istiyorum onu bilmiyorum nasıl yapabilirim
yardımcı olursanız...
forumda istediğin birkaç şanslı kişiye pm den atabilirsin paylaşmak istiyorsan... başka bir paylaşım çeşidi istiyorsan o başka..
bana yardımcı olabilirmisiniz
SS2 karttım ne adsl var. türksat ta çanak. 2.çanağı thor veya hotbird istiyorum. card sharingle sky paketi izlenebiliyor sanırım
.yardımcı olabilirmisiniz
(08-02-2010 3:17)volkanerozel demiş ki: [ -> ]forumda istediğin birkaç şanslı kişiye pm den atabilirsin paylaşmak istiyorsan... başka bir paylaşım çeşidi istiyorsan o başka..
bana yardımcı olabilirmisiniz
SS2 karttım ne adsl var. türksat ta çanak. 2.çanağı thor veya hotbird istiyorum. card sharingle sky paketi izlenebiliyor sanırım
.yardımcı olabilirmisiniz

arkadaş özelden pm at bilgileri bizde yararlanalım.ok server bilgileri
(07-02-2010 18:29)omerce demiş ki: [ -> ]
(07-02-2010 18:02)cemocem demiş ki: [ -> ]forumda istediğin birkaç şanslı kişiye pm den atabilirsin paylaşmak istiyorsan... başka bir paylaşım çeşidi istiyorsan o başka..

cemocem hocam şuanda benim elimde şahsıma ait server var onu diğer bir yada birkaç kişiyle aynı anda paylaşmak istiyorum onu bilmiyorum nasıl yapabilirim
yardımcı olursanız...
cccam server kurman lazım linux bir sisteme yada linux tabanlı uydu alıcısı lazım dreambox gibi ona server kurup aldığın paylaşımı dağıtabilirsin tabi reshare hakkı varsa

reshare hakkın yoksa dağıtamazsın haliyle

şöyle birşey daha geliyor aklıma ama denemedim
andlinux kurup tv kartlı olanlar için emubox pluginden dağıtmak

denemedim kısa zamanda deneyip sonuçları yazarım
(08-02-2010 14:33)ozoz demiş ki: [ -> ]
(07-02-2010 18:29)omerce demiş ki: [ -> ]

yardımcı olursanız...
cccam server kurman lazım linux bir sisteme yada linux tabanlı uydu alıcısı lazım dreambox gibi ona server kurup aldığın paylaşımı dağıtabilirsin tabi reshare hakkı varsa

reshare hakkın yoksa dağıtamazsın haliyle

şöyle birşey daha geliyor aklıma ama denemedim
andlinux kurup tv kartlı olanlar için emubox pluginden dağıtmak

denemedim kısa zamanda deneyip sonuçları yazarım

reshare olmadığı zaman dedigin gibi paylaşamaz. emubox tada olursa eger zaten fazla kullanı olmasından dolayı donma çok yapar zaten oda tat vermez. bunun daha güzel bi yolu olmalı. buna çok ugrastım ama başaramadım. herkeze kolay gelsin
(08-02-2010 17:35)cemocem demiş ki: [ -> ]http://www.4shared.com/file/217645634/cf...ccam2.html

şifre

http://www.4shared.com/file/217645699/4b...fresi.html

bunlar server mı arkadaşlar ben açamadım..yardım pls..
Referans URL