(16-02-2010 22:17)akrep18 demiş ki: [ -> ]emre kardes hadu.ini dosyamı göndersem bir ilgilenebilirmisin acaba ben mi yanlıs yapıyorum.acemiyim yardımcı olursan sevınırım
aynı sunucunun birden fazla kullanıcısı ile bağlanmaya çalışma. banlanırsın.
iki farklı sunucu verdim hepsinden bir tane kullanıcı belirle hadu.ini içine ekle.
hadu.ini içinde herhangi bir satıra
Kod:
[Serv_DVBKING]
Server=CCCam:hostname:port:0:user:pass
Active=1
hostname, port, user, pass bilgilerini gir. tamamdır.
Sagol EMRE Kardes 74 kere TESEKKURLER
eline saglik emre kardes cok tesekkurler
progdvb ye hadu yu kurdum server started yazıyor ancak şifreli kanalları tıklayınca progdvb sorunla karşılaştı diyor ve kapatıyor.sorun nereden kaynaklanıyor olabilir.
yardımlarınız için şimdiden teşekürler.
selam.Paylaşım için teşekkürler fakat bi türlü çalıştıramadım bu hadu yu.
hadu ini dosyanızı komple bi gösterebilirseniz çözebilirim sanırım olayı.Hotbirt 13 uydusunda örnek Animal planet kanalını wincsc programı ile çözebiliyorum fakat bu hadu ile ne denediysem bi türlü açamadım kanalı.Hotbirt uydusunda hangi kanlları izliyebiliyorsunu ve çalışan bi hadu ini dosyasını buraya upload edebilirseniz çok sevinirim.teşekkürler iyi çalışmalar
turkıyede flyacam artı cok zor kulanılıyor en ıyı hadu bence cccam atıcanıza hadu attın cunk flycam oflıne calısmıyor ve attınız serverler aktıf degıldır
Arkadaşlar Cccam ücretli serverim var.Cihaz Dreambox500S .Bu cihazdaki serveri Skystar2.6d ye nasıl aktarabilirim ve yayınları bu kartta nasıl izleyebilirim?Bilğisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Mümkünse resimli anlatım olursa benim gibi acemiler için çok iyi olur.Cevap verecek arkadaşlar şimdiden teşekkürler.