arkadaşlar 3 gündür gece gündüz uğraşıyorum yapamadım hala ve çıldırmak üzereyim bana 1 defaya mahsus çalışan bir hadu dosyası gönderirmisiniz ben onun güzelce hafızama kazırım ve biraz da kola mısır eşliğinde ss2 nin tadına varırım hem böylece sizleri de abuk subuk sorularla rahatsız etmem yardım lütfen

(19-01-2010 22:58)dragonnn demiş ki: [ -> ]arkadaşlar 3 gündür gece gündüz uğraşıyorum yapamadım hala ve çıldırmak üzereyim bana 1 defaya mahsus çalışan bir hadu dosyası gönderirmisiniz ben onun güzelce hafızama kazırım ve biraz da kola mısır eşliğinde ss2 nin tadına varırım hem böylece sizleri de abuk subuk sorularla rahatsız etmem yardım lütfen 
tama senin için hazırlıyorum birazdan kendim kullanmış olduğum plugin vereceğim hazır hadulu olarak
(19-01-2010 22:58)dragonnn demiş ki: [ -> ]arkadaşlar 3 gündür gece gündüz uğraşıyorum yapamadım hala ve çıldırmak üzereyim bana 1 defaya mahsus çalışan bir hadu dosyası gönderirmisiniz ben onun güzelce hafızama kazırım ve biraz da kola mısır eşliğinde ss2 nin tadına varırım hem böylece sizleri de abuk subuk sorularla rahatsız etmem yardım lütfen 
hocam özeline bi tane gönderdim şuanda aktifdir..
(19-01-2010 22:42)emre demiş ki: [ -> ] (19-01-2010 19:18)ilnac demiş ki: [ -> ]emek ve uğraşlar icin teşekkürler emre kardeş şu an itibari ile kapalı (Stopped)
emeğe saygı.
sorunsuz çalışmakta yanılıyorsun.
emre hocam emeğine sağlık. evet şuanda aktifler mevcut...
emre evet hala çalışıyor ,tekrar tekrat sağol
merhaba arkadaşlar.....
öncelikle emre bey başta olmak üzere paylaşımlarınız için çok teşekkürler... sizlerden ricam olacak...belki yanlış yerde yazıyorum...
ben fransızca eğitimi geliştirmek için fransızca kanalları açan şifreler ,server arıyorum...bunun ne yapmamı tavsiye edersiniz....sizlerde şifre varmıdır...şimdiden teşekkürler.
(20-01-2010 9:44)at03089 demiş ki: [ -> ]merhaba arkadaşlar.....
öncelikle emre bey başta olmak üzere paylaşımlarınız için çok teşekkürler... sizlerden ricam olacak...belki yanlış yerde yazıyorum...
ben fransızca eğitimi geliştirmek için fransızca kanalları açan şifreler ,server arıyorum...bunun ne yapmamı tavsiye edersiniz....sizlerde şifre varmıdır...şimdiden teşekkürler.
hocam özeline gönderdiğim server yükle fransa kanalları hotbird uydusundan açık olucak şuanda aktiftir iyi seyirler..
hangi kanallar açılıyor bu serverla?