hoca mükemmel bir server çatır çatır çalışıyor teşekkürler
ustam server harika çalışıyor ellerine saglık
flyccam yada flydahi çalışıyorlar mı? ben bağlanamadımda ama hadu çalışıyor
arkadfaslar fly dahli.. fly cccam calışıyormu yada hangi versiyunu önerirsiniz hangi versiyon en sorunsuz ve stabildir tesekkürler
(17-01-2010 4:59)pascal123 demiş ki: [ -> ]arkadfaslar fly dahli.. fly cccam calışıyormu yada hangi versiyunu önerirsiniz hangi versiyon en sorunsuz ve stabildir tesekkürler
ben hadu kullanıyorum gayet güzel bir şekilde çalışıyor.Sanada öneririm.
flydahli ve flycccam çalışıyorsa haduda çalışır.şu sıralar flydahli ve flycccam sorunlu biraz hadu dene, flycccamda sorunsuz kullanmak için 15dolar ücretli versiyonunu kullanacaksın
Emre kardes,cemocem kardes emekliye mi ayrildiniz server yokmu yeni liste calisanlardan...
dragonnn kardeş sen ss2 de kullanacan servleri dimi!!!. aslında çok basit bi şekilde istediğin tümkanalları açarsın yalnız biraz sabır biraz arayış çokcada bilgili olursan yapacğın şeylerle ilgili yapamacağın şey yoktur. deöiştim ben yumatu ıq cihazımda kullanıyorum ama dreambox cihazında kullanılan bi tek enigma hariç tüm verilerle açıyorum kanalları kullandığım cihazla. galiba bu durumda sen yenisin bira sabır arayış ol. kafanı kurçuklayan şey vara buaraya bildir burada birbirinden değerli üstatlar sana yardımcı muhakkak olur. saygılarımlaaa...
bunlar skaystar la ızlenmez