DVBKING.com

Tam Versiyon: vPlug Update Viaccess 2.6 support
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
art paketi güzeldi oda gitti yaw kötü oldu cardsharing olayını çözemedim gittiii
arkadaşlar hotbirddek, jsportlar gitti ne oldu bilen birisi yardım bilgi verebilirmisiniz
(13-02-2010 22:16)bombalo2003 demiş ki: [ -> ]arkadaşlar hotbirddek, jsportlar gitti ne oldu bilen birisi yardım bilgi verebilirmisiniz

arkadaşlar vplug ile izlenebilenkanalların çoğu gitmiştir. araştırdığım kadarıyla uydulardaki şifreli yayınların sistem değişikliklerine gitmelerinden dolayı çoğu kanalların şifreleme sistemleri değişmiştir.onun için yenisi çıkana kadar bazı kanalların şireleri şu an yoktur..paniğe gerek yok ..
evet cemocem bugun bende baktim. via 3 e gecmis maalesef
hortdbirdde en iyi kanal jsc sport 6 8 3 bide 9 ve orenge sport bunlar NBA macı yayınlıyor gerci ben justin tvden 3 yıldır takip ediyorum hidayet turk oglu nu gercekden hidayet yuzunden NBA hayranıyım mehmet okurun macı oldugu zaman izlemiyorum .. ama hidayet olsunn izliyorum adam beyaz m.jorden dedigim gibi nba olsun yeter horbird de .. diger kanalları beklemiyorum bile belgesel desen var film desen dvdrip cok site var oteki deseniz oda var ... NBA olsun yeter
rahatsin ozaman _Smile bende futbol meraklisiyim. turk maclarimi hayir ingiltere ve italya cok sevkli geliyor bana nedense
arkadaşlar club prive ve xxx extreme kanallarını izlemek mümkünmü acaba
SS2 PROGDVB ve WINCSC kullanıyorum.saygılar
sıdsa modülü aktif oldumu arkadaslar şuan nilesat jscsportlar açık
DEAR BROTHER

I HAVE SKYSTAR-2. I AM WATCHING SCT-MCT ON VPLUG BUT AB SAT IS NOT OPENING. THE LOCK OF ABSAT AND JSC SPORTS ARE OPENING BUT PICTURE IS NOT COMING.

PLEASE TELL ME ANY ONE THE PROPER PROCEDURE TO WATCH ABSAT.

THANKS

ZIA
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL