DVBKING.com

Tam Versiyon: vPlug Update Viaccess 2.6 support
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Viaccess modülü güncellendi ve Viaccess 2.6 desteği eklendi. Hotbird uydusunda 11727 V 27500 3/4 frekansında ki bazı şifreli kanalları izleyebilirsiniz.

Viaccess module has been updated. vPlug 2.4.2 Added Viaccess 2.6 support. You can watch some encrypted channels Hotbird 11727 V 27500 3/4 frequency.

[Resim: FnqJh.jpg]

Nasıl Kullanacaksınız:
1- vPlug son sürümü indirin.
2- vPlug.ini dosyasını açın, ProviderID_IgnoreList satırını bulun, buradan "023B00," yazısını kaldırın.
3- vModules\Viaccess.mdl klasörü içine Viaccess2.6 destekli yeni Viaccess.mdl dosyasını kopyalayın ve üzerine yazın.

How to use it:
1- install the last vPlug (you probably already have it)
2- Open vPlug.ini file, find its ProviderID_IgnoreList line, then remove "023B00," from it.
3- Overwrite your vModules\Viaccess.mdl file with the new Viaccess.mdl file.

Viaccess 2.6 Update Module Added more Via2.6 providers

Hazır Ayarlı vPlug (Ready Full Package) 21/01/2010
vPlug 2.4.2 Update Viaccess 2.6 support
Teşekkürler paylaşm için.
Sayın arkadaşım,ben bu v plug un yeni versiyonunu indirdim,ama bahsettiğin yerleri bulamadım,resimli bir anlatımın varmı rica etsem.
hazırını indirdiysen bulamazsın, o işlem yapılmış zaten.
teşekkür ederim
Selam Usta,
Hotbird, ProgDVB yesil (acik) dieye yaniyor, ama bir türlü
Program acilmiyor.:@:@Huh
Herseyi anlatiginiz gibi yabtim.

Yardimci olmak icin daha fazla bilgiye gerekiyormu?

SelamlarIdea
herşeyi normal olark kurdum sizin ekte yapmış olduğunuz hazır kurulu düzenlenmiş vpug plugs içine attım açmıyor nerde yanlış yapıyorum yardımcı olursanız tşk ederim veli demir
arkadaslar kanalın uzerıne gelın vplug acın orada bulunan 023b00 tıklayın acılır
birinci mesajı güzelce oku.
hazır kurulu v plugu kurudm şifreleri yeniledim sistemi normal kurudm hala seyredemiyorum nerde yanlış yapıyorum bilgi verirsenin şimdiden tşk ederim veli demir
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL