DVBKING.com

Tam Versiyon: INCA IT-DG23
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
geçen gün çiftli lnb alıp bi kabloyu receivera bi kabloyu ise ınca tv kartıma taktım fakat sinyal kalitesi 0 kablolarda sorun yok tv kartıma taktıgım kablo sorunsuz bir şekilde receivera taktıgımda çalısıyor denemediğim şey kalmadı progdvb nin son sürümünü indirdim driver larda sorun yok sorun neydedi acaba ? lütfen biri bana yardım etsin çok canımı sıktı bu kart 1 haftadır uğras babam uğras.Bin pişman oldum İnca aldıgıma..Yardımlarınızı bekliyorum.
kartının tanıtımını iyi yaptınmı? prog dvb kartını görüyormu? bu linkteki http://www.skystar-2.com/inca.htm sistemine uygun driveri indir ve kur sonra dvb yi yeniden kur dene bakalım
Kartın tanıtımını iyi yaptım evet hatta şimdi tekrar indirdim kurdum ve aynı Programın altında L %100 olarak gösteriyo diğerinde Q%0 olarak gösteriyo Nedeni nedir bu sorunun Confused
LOF 1 9750
Switch 11700
LOF 2 10600
Type olarak Ku band Universal seçili
Satellite olarakte Turksat 2a 3a seçili
Bunlarda bir yanlışlık yok dimi aklıma baska bişey gelmiyor arkadaslar lütfn yardım Confused
aygıt penceresinin resmini gönderirmisin?
Aygıt yöneticisi demek istediniz galiba tabi buyrun.
[Resim: 88215924.jpg]
bda aygıtı olarak sisteme tanıtılmış. progdvb aygıt ayarlarından bda aygıtını seçtin mi?
Evet Seçtim.
lnb değerleri doğru mu? progdvb device list penceresinde bda aygıtı yanında hangi simge var.
Ben size ss atayım daha iyi anlarsınız.

[Resim: 34713301.jpg]
resim çok ufak değil mi?
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL