What is MY IP Address SSD VPS

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beliniz mi Tutuldu? Bir Öneri
#1

Yüce Allah ölüm harici her derdin devasını yaratmış. Her Canlı Ölümü Tadacaktır. Bir kaç günden beri yoğun çalışma temposu belimi mahvetti sürekli aynı poziyonda sandalye başlarında oturmak insanı mahvediyor. Kaslarım gerim gerim gerilmiş. Çenemi vücuduma değdirmeye çalıştığımda bel kaslarım müthiş acıyordu.

[Resim: gRN2s.jpg]

Önceleri hafif başlayan sonra gitgide ağırlaşan belim iyice rahatsız etmeye başlayınca bende şifasını aramaya koyuldum.

Voltaren, Muscoflex kremleri denedim sonuç belli değil yani benim istediğim hızda değildi. Kremi sürdün mü hızlıca emilsin ve etkisini göstersin ben bunu istiyordum. Haplar deseniz mideye çok zararlı. Sonucu belli olmayan bu krem denemelerinden sonra. Tanıdıklara sordum bana 5 yağdan oluşan bir karışım önerdiler.

[Resim: 8pMD0.jpg]

Biberiye Yağı
Hardal Yağı
Kekik Yağı
Zeytin Yağı
Ozon Yağı


bu yağları cam konserve şişelerine ya da uygun bir cam kaba, cam olmasına dikkat edin, eşit oranlarda katın zaten ozon yağı hariç hepsi ufak şişelerde aktarlarda satılıyor, ozon yağını da aynı oranda karıştırın. Ozon yağı da zeytin yağının değişik aşamalardan geçmiş halidir.

Oluşan bu karışımı belime sürdüm. Sürdüğüm yerler bayağa yanmaya başladı. Sonra bu yanma azaldı ve ikince defa sürdüm. Etkisini çok hızlı gördüm. Şimdi çok daha iyiyim.

12 saatte bir yani günde iki sefer sürün. Tamamen geçene kadar devam edin sürmeye. Sıcak tutmaya özen gösterin, havlu veya bezle sarın.

Tekrar hatırlatayım benim rahatsızlığımın bel fıtığıyla bir ilgisi yok. Halk arasında kulunç denilen kasların kasılmasıydı. Ben çok hızlı ve etkili şifasını gördüm inş. deneyenlerde görürler.

Herkese bol şifalar...
Alıntı
#2

Ben de çok çekiyorum bu bel ağrılarından Sad
Alıntı




Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi