What is MY IP Address SSD VPS

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Crysis 3 Single Player Gameplay
#1

Crysis 3 için yeni bir video yayınlandı. 2013'ün ilk çeyreğinde çıkacak Crysis 3'ün oynanış görüntülerini içeren bu video oyunu bekleyenlerin sabırsızlığını daha da artıracaktır.

Alıntı
#2

İlk oyunun grafikleri harika idi tabi buda oyuncularda c2 ye olan beklentiyi çok arttırmıştır ancak crytek oyunu konsolla uygunluk için tek bir proje altında yapınca
c2 beklentinin çok altında kaldı grafik olarak. Ama Crytek bu hatayı yapmadı bu sefer ve vazgeçti o işlerden C3 grafik olarak tatmin edecek gibi

Yamaha R-S300 + Monitor Audio Bronze BX2 = Natural Sound
[Resim: JijPN.png]
Alıntı
#3

valla konsollar geride kaldı artık daha güçlü konsolların çıkması şart.. Ancak oyun zevki açısından konsollara daha özen gösteriliyor..

Medal of Honor Warfighter oynuyorum youtube da aynı sahne konsolda oynanmış bende ayarlar 1080 ayarlar high de grafik olarak.. patlama sahnesinde ki şok dalgası pc de yoktu..
Alıntı
#4

Doğrudur bu gibi farklılıklar zaten olacaktır. Yıllarda PS lerde oyun oynadım pc oyun oynadım. Şunu diyebilirim kıyaslama yaparsak bence fps oyunları haricinde konsollar pc den ötede grafik olarak kıyaslayamam aynı oyunları oynamadım. Birde şu var konsolda oyun oynamak daha zevkli oluyor.

Farklılıklarıda bilerek yapıyor olabilirler sonuçta pazarlama mantığı olabilir.

Yamaha R-S300 + Monitor Audio Bronze BX2 = Natural Sound
[Resim: JijPN.png]
Alıntı


Benzer Konular
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Son Mesaj emre
21-12-2015, 18:55
Son Mesaj emre
16-11-2013, 21:20



Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi