| Dvbking Free CCCam Server |
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi
|
|
|
|
Dvbking CCCam Server. Server performansını konuya cevap yazarak belirtin lütfen.
Lütfen bir kullanıcı adı (user) kullanınız. Birden fazla kullanıcı ile giriş yapan IP adresleri banlanacaktır. Please use only one user name. Ban IP addresses are logged with Multi-user. 12/05 CCCam Server If connection error fix this way; In the command window type the following and then hit enter: ipconfig /flushdns Bağlantı sorununuz varsa; Başlat- Arama satırına yazın ve enterleyin: ipconfig /flushdns Hadu için, hadu.ini içine eklenecek Kod: [Serv_DvbKing]Dreambox için, var/etc içindeki CCcam.cfg dosyasına eklenecek Kod: C: cccam.dvbking.com 12000 user passDownload CCCam Servers User & Pass |
| Sayfa 4 (Yukarıda ki bu konunun ilk mesajı) |
|
Dediğiniz yapılabilir ancak bu kesin çözüm olmaz. Adam başka isimler hemen yeniden üye olur. Kaldıki bu senin veya benim görüşüm dvbking.com yöneticileri böyle yayılmasını istiyor olabilir beleş serverlardan fazla şeyler beklemeyin en fazla deneme amaçlı kullanabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
21-11-2011 19:28
Bu kodları buradaki vatandaşlara özel mesaj yoluyla bildirin bir işe yaradığını söyleyelim , yol geçen hanı oldu serverler dakkada birkaç kez duruyor.
|
|
|
|
|
|
21-11-2011 22:32
paralı server kullanıyodum 2 seneden berı 2 hafta once kapattırdım vermıs oldugunuz server cıdden kalıtelı server emegı gecen arkadaslara tşekkurler
|
|
|
|
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Free CCCam Server | emre | 3 | 64,921 |