What is MY IP Address SSD VPS
Advert Advert


E3 2015 fuarında duyurulacak oyunlar
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi
 
Konuyu Değerlendir
  • 0 oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

emrev
Super Mod
******

Çevrimdışı
Mesajlar: 5,601
Katılım: 30-04-2009
05-05-2015 14:37
(En son düzenleme: 23-05-2015 15:41 emre.)
E3 2015 fuarında merakla beklenen oyun duyuruları yapılacak. E3 2015 Fuarı Los Angeles Convention Center'da 16-18 Haziran arasında gerçekleştirilecek. Bu yıl üç konsol üreticisinin sürpriz tanıtımlar yapması bekleniyor. EA, Ubisoft, Bethesda ve Square Enix büyük oyunlar tanıtacak. İlk defa PC tarafında AMD, Twitch, Bohemia Interactive, Tripwire ve Digital Strom tarafından PC oyun gösterisi yapılacak.

[Resim: wuJDkzX.jpg]

Fuar takvimi şu şekilde;
Bethesda: Haziran 14 at 7PM PT / 10PM ET
EA: Haziran 15 at 1PM PT / 4PM ET
Square Enix: Haziran 16 at 1PM PT / 4PM ET
PC Gaming Show: Haziran 16 at 5PM PT / 8PM ET
Microsoft: TBA
Sony: TBA
Nintendo: TBA
Ubisoft: TBA


E3 2015 söylenti ve onaylanmış oyun listesi:
Assassin’s Creed Victory
Borderlands 3
Broforce
Call of Duty: Black Ops 3Crackdown
Crossing Souls
Deus Ex: Mankind Divided
The Division
Doom 4
EA Sports UFC 2
Enter the Dungeon
Fable Legends
Fallout 4
Forza 6
Gears of War 4
Halo 5: Guardians

[Resim: I18uybp.png]

Hellblade (1)
Hellblade
Homefront 2: The Revolution
Joe Montana Football 16
Just Cause 3
Kingdom Hearts 3
LEGO Jurassic World
Mad Max
Madden NFL 16
Mario Maker
Mass Effect 4
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
Mirror’s Edge 2
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
Need for Speed Unannounced Game
No Man’s Sky
Persona 5
Pokken Tournament
Quantum Break
Rise of the Tomb Raider
Rock Band 4
Ronin
Scalebound
Shin Megami Tenxsei X Fire Emblem
Star Fox Wii U
Star Wars: Battlefront
Star Wars (Visceral)
The Tomorrow Children
Titanfall 2
Tony Hawk Unannounced Title

[Resim: m8sIpIj.jpg]

Uncharted 4: A Thief’s End
Uncharted 4 AThief's End (2)
Until Dawn

[Resim: xxSotHc.jpg]

Watch Dogs 2
WWE 2K16
Xenoblade Chronicles X
Yoshi’s Wooly World
PlayStation (2)
Bu mesajı alıntı yap


Benzer Konular...
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  PS4 ile çıkacak oyunlar emre 0 1,265 12-11-2013 22:35
Son Mesaj: emre
  Mayıs 2012'de çıkacak oyunlar emre 2 4,190 11-05-2012 21:19
Son Mesaj: Metin
  Bu hafta en çok oynanan oyunlar ben_61 0 1,597 10-07-2009 22:51
Son Mesaj: ben_61


Change Language:

İletişim | Home | Mobil Görünüm | RSS Beslemesi | İçeriğe Dön | En Üste Dön Kodlayanlar MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
home
Live TV
Share