| En İyi Dvb Oynatıcı |
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi
|
|
|
|
15-01-2012 23:42
Bu konuda daha önce başlık açıldı mı bilmiyorum ama sanırım onlarca açılmıştır. 2005'ten beri skystar 2 kullanıyorum. Altdvb karmaşık ve pek kullanışlı olmayan bir program. Karmaşıklığına rağmen eskiden sadece ustaların rağbet ettiği bir programdı. Şimdi rağbet gördüğünü sanmıyorum. Dvbdream Pip özelliği isteyenler için eşsiz bir program ama çok nazik çok kırılgan. Dvbviewer'ın son sürümünü de kullandım ama bu programın ne gibi artısı var hala çözemedim. Bazı ustalar tek geçiyor. Bana göre kullanışlı değil. My theatre oynatıcısını bayağı bir önce denemiştim. Yenilerde hiç denemedim. Merak da etmiyorum açıkçası. Progdvb kullanması kolay güzel bir oynatıcı. Paraya kıymak gerekir lakin. Ben 6.48 versiyonunu kullanıyorum. İşimi görüyor. Diğer taraftan Hd kartlarda elbette oynatıcıların artı ve eksileri vardır. Kullanmadığım için bilemem. SOn olarak kanal geçişleri en hızlı dvbviewer'da ama bana göre en güzel program progdvb. Hata vermez, işi yokuşa sürmez vs. Ustaların görüşlerini önemsiyor ve bekliyorum.
|
| Sayfa 2 (Yukarıda ki bu konunun ilk mesajı) |
|
DVB Viewer e 15 euro ödüyorsunuz ,rahat rahat kullanıyorsunuz uzun seneler progdvb kullandım ama artık dvb viewer in üzerin player yok diyebiliyorum rahatlıkla ,kodek te ne win 7 kullanıyorsanız hiç bir kodeğe gerek yok ac3 filter yeter, gerisi win7 de mevcut zaten ,progdvb de öyle yalnız biraz sisteme yükleniyo ve fiyatı çok pahalı ve malesef ilaç falan yok resetle bu işin tadı gidiyor ,bunlardan başka diğer playerler var onlarda bana göre daha çok amatör kullanıcılar için ,şahsen dvb dream için tek bir kelimem var berbat bir player. Kendinden osd yok kumanda kullanımı kanal numarasını bilmiyorsanız faciya dvb-s 2 yayın izlemek için binbir çile ve technisat reciver için 2 de bir destek verip bir vermemesi ,kendi bile ne yaptıgını bilmiyor kararsız bişey ,benim sıralama böyle
1- DVB Viewer 2- ProgDVB 3- Alt-DVB 4- amatörler için playerler (hispadvb,dvbdream,hawkdvb,ritzdvb,mytheatre..v.s) |
|
|
|
05-03-2012 22:01
ben dvbdream diyorum çok mükemmel bir oynatıcı eksikleri yokmu tabiki var uydu geçişlerinde sorun var kapatıp açmak gerekiyo uydu taraması diğer oynatıcalara göre çok yavaş ama ne demişler her güzelin bi kusuru var olsun ben dvbdream den vaz geçemem
|
|
Arkadaşlar şu bilgiyide ben vereyim sinyal yakalama hız altdvb,maythatre modüllere yazılımdahi atabilirsiniz mükemmeldir,dvbdream eski versiyorlarında dahi skystar hd 2 yi çalışıyor bilmeyenler için basit bir programdır,progdvb eski versiyonları sorunludur taramalarda 6.80 versiyonu en stabil olarak kaldı yeni versiyonları yarım dosyadır bütün özelliklerini açmaz,dvbvieri te2 tekniksatın güncellemeleri alırsanız problem yaşamazsınız fta olarak kullanabilirsiniz,smartdvb2.0 iyi bir program transponderleri programın içinden güncelleme var dvbvieri pro lisanslı olanı alırsanız tamam lisanssızı sorunludur skystar hd 2 nin yazılım sidisinin içindeki dvd editleme programı var lisans yoksa çalıştıramazsınız sorunludur son olarak tekniksat sattığı uydu dvb s veya dvb s2 kartlarını satarken isteseler kendi sidisine dvbveriyi verirler bedava olarak ve 2005 den buyana sizin sorun yaşadığınız modül girişli kartlarda dahi maythatre ve alt dvbkullandım bu iki programın üstüne program yoktur para ödeyerek program kullanmadım gereğide yoktur tavsiye dahi etmiyorum saygılarımla
|
|
06-03-2012 2:54
Dvbwiever e destek vermediği için kartım mecbur dvbdream kullanıyorumm
memnunumda ... |
|
25-04-2012 11:09
Ben dvbdream kullanıyorum ama kanal listesi düzenlemede bana çok yetersiz geliyor
Biraz DvbViewer inlecedim kanal listesi düzenleme konusunda daha başarılı olduğunu gördüm bir kanalı istediğim gibi bir alt sıraya yada bir üst sıraya koyabiliyoruz yada klasörler arası taşıma yapabiliyoruz dreamda favoriye aldığımız bir kanalı istediğimiz şekilde alt yada üst sıraya koyamadım bir türlü Birde sizlere sorayım kanal listesi düzenlemde en iyi sonucu hangi playerdan alabilirim |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| win7 DvB Oynatıcı sorunu | Balakenli | 7 | 262 |
14-03-2012 2:14 Son Mesaj: Balakenli |
|
| Avermedia Analog Tv Kartı için Oynatıcı | liguashe | 2 | 1,437 |
18-04-2011 2:00 Son Mesaj: liguashe |
|