What is MY IP Address SSD VPS

Konu Kilitli
Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Eurovisionda Türkiye'yi bakın kim temsil edecek
#1

Bu yıl Norveç’in başkenti Oslo’da düzenlenecek olan 55. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek olan grup belli oldu. Mayıs ayında düzenlenecek olan yarışmada Türkiye'yi bakın kim temsil edecek.

[Resim: 2zsmgyv.jpg]

TRT, Türkiye’yi bu yıl Norveç’te düzenlenecek Eurovision’da temsil edecek grubu belirledi. Geçen yıl MTV’nin Avrupa’nın ‘en iyi sanatçısı’ seçilen maNga Oslo biletini aldı.

Bu yıl Norveç’in başkenti Oslo’da düzenlenecek olan 55. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek olan grup belli oldu. Mayıs ayında düzenlenecek olan yarışmada Türkiye’yi rock grubu maNga temsil edecek. Geçen yıl MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde Avrupa’nın En İyi Sanatçısı seçilen 5 kişilik grup Ferman Akgül’ün solistli inde Özgür Can Öney, Ya mur Sarıgül, Efe Yılmaz ve Cem Bahtiyar’dan oluşuyor. TRT, özellikle bu yıl Eurovision’a bir erkek solist göndermeye karar verdi.

Açıklamaları etkili oldu

Bu kararı verirken Avrupa’daki trendleri de göz önüne alan TRT, maNga’nın yurtdışından aldı ı ödülü ve ardından Türkiye’ye dönüşlerinde havalimanında yaptı ı “Eurovision teklifi gelirse ülkemizi seve seve temsil ederiz” açıklamasının kararlarında etkili oldu unu açıkladı.

Bu yıl geçen yıllara göre şarkı ve şarkıcı seçimi geciken Eurovision’la ilgili ince eleyip sık dokuyan TRT, internet üzerinden yaptı ı anketten de fikir sahibi oldu ve kararını halkın fikri do rultusunda verdi. TRT ile maNga ön görüşmede de karşılıklı anlaştı. Önümüzdeki günlerde yarışma ile ilgili taraflar anlaşma yapacak.

öyle anlaşılıyorki daha önce emre aydın ile anlaşan trt bu işten vazgeçmiş hadi hayırlısı..Big Grin
Konu Kilitli


Benzer Konular
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj



Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi