| Eutelsat W3A OpenSky Ayarlı Skynet |
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi
|
|
|
|
* Bu skynet Eutelsat W3A OpenSky 10720 frekansına ayarlı gelir.
* Bu skyneti Eutelsat W3A SkyDSL 10770 frekansı için kesinlikle kullanmayınız boşa kürek sallamış olursunuz. * Bu skynet ile birlikte en yüksek verimlilikte offline download yapabilirsiniz. * Bu skynet in kendi içersinde disc sorunu falan filan kesinlikle yoktur. * Bu skynet paketi içerisinde gelen streamreader.dll skystar-2 içindir eğer sizin kullandığınız başka bir kart ise, ona özgü streamreader.dll dosyasını bu klasör içerisine kopyalayın. * Regex kendi tarafımdan düzenlenmiştir. Bazı dosya türleri engellenmiştir. (FLV, Bazı güncelleme dosya türleri vs...) * Rules temizdir. Kendi izlemek istediğiniz mac adreslerini ekleyiniz * Son olarak şifre:dvbking.com * Basit Kullanma Kılavuzu * 1) rar dosyası halinde indirilen dosyayı bir yere şifresini girip açın. 2) Eğer kartınız skystar2 değilse uygun streamreader.dll dosyasını içerisindeki ile değiştirin. 3) skynet0897b6sbf0_20a.exe ye çift tıklayıp çalıştırın. 4) Eğer herşey yolunda ise, yukardaki sayıların değiştiğini görürsünüz buda veri akışının olduğunu gösterir. 5) Buraya kadar herşey tamamsa, klavyeden g tuşuna basıp indirmek istediğiniz dosya tiplerini ve minimum ve maksimum dosya boyutlarını ayarlayabilirsiniz. Örneğin en basit olarak g tuşuna basıp yukarı aşağı tuşuyla ALL a gelip klavyeden bir defa sağ tuşa basıp minimum dosya boyutuna geçip yukarı-aşağı tuşuyla ayarlayın daha sonra maksimum dosya boyutunu ayarlamak içinde bir defa daha sağ tuşa basıp orayı ayarlayın. Son olarak iki kere sol tuşa basıp tekrar ALL a dönüp + tuşuna basıp böylece artık neler iner diye bekleyeceksiniz. 6) Eğer minimum ve maksimum dosya boyutlarını seçmez iseniz, skynet inen herşeyi indirir. Test aşamasında böyle birşey yapılabilir. Linkler: https://rapidshare.com/files/3176299400/...f0_20a.rar veya http://hotfile.com/dl/134307178/91445e4/...a.rar.html veya http://www.fileserve.com/file/fQPcMEZ/Sk...f0_20a.rar Edit: Basit anlatım eklendi. |
| Sayfa 4 (Yukarıda ki bu konunun ilk mesajı) |
|
20-11-2011 1:12
arkadaşlar hiç geri dönüş olmuyor sizde de disc oluyormu olmuyormu bende oluyorda
|
|
|
|
|
|
skynet.R32_1.23_Windows ile win7 64 bit.de kullanmaya çalışıyorum. nedense skynet 200kb gibi açılır açılmaz download ediyor 3-5 saniye sonra hızla veri alımı 0/kb olacağa kadar düşüyor.bu yüzden win7 yi kaldırmayı düşünüyorum.bunun nedeni ne idir. yardımcı olabilirmisin.
|
|
22-12-2011 13:45
sinyalden olama ihtimali var.. başka dvb programı açık olmasın.. ss2 kullanıyorsa server4pc dene program kapalı olacak.. güvenlik duvarı veya virüs programı da yapabilir.
|
|
22-12-2011 13:56
3-4 senelik offline yapıyorum.ilkdefa server4pc kapalı tut fikri alıyorum..
vee, işe yaradı. denemediğim hat kalmamıştı eline yüreğine sağlık. sağolasın. |
|
31-01-2012 22:46
selam arkadaşlarnbundan 2 yıl önce pc hayatını bıraktım ve ondan oncesınde skystar 2 tv kartım vardı uydu download yapıyordum eutelsattan yapıyordum
sımdı ıse yenı pc alıp tekrar uydu download yapmayı dusunuyorum gecede ne gelıyor ve neler gelıyor sizden rıcam bıraz bılgılendırırsenız sevınırım ayrıca w6 ya geçmişti bı ara gerı w3 e geçmişti hangı uydularda var download bılgılendırırsenız bı zahmet sevınırım ![]() |
|
31-01-2012 23:26
Bu frekans da akşamları 2-3 gruptan galiba download var ancak ben SkyDSL frekansını öneririm tabi deneyerek gelen dosyalara göre seçimini yapman daha iyi olur. SkyDSL frekansında 400kb-500kb hızla sürekli HD ve oyun indiren bir grup var bu arada.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Eutelsat W3A SkyDSL Ayarlı Fishsat (Skynet Türevi) | elektro_fb | 27 | 3,378 |
17-05-2012 15:15 Son Mesaj: bilboard |
|
| Skynet Linux ? | netvamp | 11 | 344 |
28-03-2012 22:27 Son Mesaj: netvamp |
|
| Eutelsat W3A SkyDSL Ayarlı Skynet DSL+TCP (Skynet Türevi) | elektro_fb | 7 | 1,424 |
29-11-2011 0:24 Son Mesaj: Metin |
|
| eutelsat w3 güncel download frekans ve pidleri | karahisarli06 | 13 | 15,094 |
25-12-2010 10:45 Son Mesaj: alperlp |
|
| Skynet Offline Download | hades1624 | 21 | 13,498 |
04-08-2010 21:34 Son Mesaj: zkyy |
|