| Anket: Forumun Kart Paylaşım Sunucusu Açılsın mı? Bu anket kapalı. |
|||
| Evet | ![]() ![]() |
48 | 92.31% |
| Hayır | ![]() ![]() |
4 | 7.69% |
| Toplam | 52 oylar | 100% | |
| * Bu ankete oy verdiniz. | [Sonuçları Göster] |
| Forumun Kart Paylaşım Sunucusu |
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi
|
|
|
|
11-01-2010 23:23
bencede formda kart paylaşım olursa daha iyi olur paylaşım hem üyeler içinde olur hemde sağlık bi izlenim olur.
|
|
|
|
12-01-2010 0:41
bende olumlu ve iyi bir fikir olarak değerlendiriyorum ama önemli olan devamlılık olması.
|
|
|
|
|
|
|
|
12-01-2010 1:32
ya arkadaşlar hepimiz hem fikiriz bu kart paylaşım konusunda ozaman, ücretli bir havuz sistemi oluşturalım nekadar az ödenekle saygılı abone sağlayıp bu kart paylaşımı yapılır randıman alınacak şekilde yapılsın yeter. Dikkatinizi diğer forumlara çekmek isterimki tamam her forumda olmuyor ama bazı forumlarda kişier kendi aralarında kart paylaşım yapıyorlar yalnız o forumun kullanıyorlar nasıl olumlu iyi olmaz mı bizde böyle bişey yapılsak iyi omaz mı??
|
|
Dostum yapılabilir ama bence foruma ait olsa daha iyi olur.Kişilerle muhatap olmaktansa kurumlarla muhatap olmak daha iyidir.Adam foruma bir gün girer bir hafta uğramaz.Sonra sorunu olanlar ayazda kalır.İnşallah bu konuya yönetim el atar.
|
|
12-01-2010 14:24
Önce bir maliyet hesabı yapılır.Server kesinti yapmayan donmayan ve tıkır tıkır çalışan bir server olmalı.Sorunlu server olacaksa hiç olmasın daha iyi.Bunu ancak forum yönetimi yapabilir.Ücretide PTT ye açılan bir hesaba almak isteyen parasını yatırır.Şu ana kadar site yönetiminden bir ses çıkmadı?Bakalım ne diyecekler. 10 lira 15 lira gayet uygun rakamlar.
|
|
12-01-2010 14:31
paralı iş ticarete girer helede bir sitenin açıktan paralı yapması baş ağrıta bilir
buna hep karşı çıkmıştık zaten amaç free idi he isterseniz size balık yemeyi öğreten balık tutmayıda öğrete bilkir böylece kendi server yada serverlarınızı kendiniz avlayabilirsiniz eğer bi server kurulacaksa bu free olmalıdır ve hertür katkıda sağlaya bilirim yeterki istek olsun |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|