(12-01-2010 14:31)ozoz demiş ki: paralı iş ticarete girer helede bir sitenin açıktan paralı yapması baş ağrıta bilir
buna hep karşı çıkmıştık zaten amaç free idi
he isterseniz size balık yemeyi öğreten balık tutmayıda öğrete bilkir böylece kendi server yada serverlarınızı kendiniz avlayabilirsiniz
eğer bi server kurulacaksa bu free olmalıdır
ve hertür katkıda sağlaya bilirim yeterki istek olsun
Tamam,ben istiyorum.Maddi katkıyı sen sağla o zaman.Her tür katkıyı sağlarım diyorsun teknik destekde sana ait.
dedimya maddiyatı işin içine karıştırmayın
üzümünü ye bağını sorma yapın bunun için aslında güçlübir altyapı lazımdır en az 4m hızında bir net am bendeki kendime yetebilen 1m hızında buda kısıtlı olur anlamına geliyor
genede bu forumda paralı server falan muhabbeti yapmasanız iyi olur zira anında yappıyorsunuz diye forumdan uzaklaştırılırsınız benden uyarması yani
arkadaşlar anlattığınız düşündüğünüz şeyler bana olanaksız gibi geldi, hiç bir sunucu ücretsiz iş yapmaz bu işler bazıları için kazanç kapısı çünkü kesintisiz ve donmasız server paralı da bile herkeste yok adam parasını verdiği halde kesintisiz donmasız izleyemiyor. siz bu işi başarırsanız helal valla..
(12-01-2010 18:28)cemocem demiş ki: arkadaşlar anlattığınız düşündüğünüz şeyler bana olanaksız gibi geldi, hiç bir sunucu ücretsiz iş yapmaz bu işler bazıları için kazanç kapısı çünkü kesintisiz ve donmasız server paralı da bile herkeste yok adam parasını verdiği halde kesintisiz donmasız izleyemiyor. siz bu işi başarırsanız helal valla..
yapılır yapılmaz diye birşey yok sonuçta xxler ile birkaç yabancı paket olacak full olacağını hiçkimse garanti edemez size
birde bu işi free yaptığımızı duyunca herkess yüklenecek hatta birkaç hesap alıp bizden alacak satmaya bile uğraşacaklardır asıl bunları nasıl engelleyeceğiz onun üzerine tartışın birazda bir sonuca ulaşırsanız