| Anket: Forumun Kart Paylaşım Sunucusu Açılsın mı? Bu anket kapalı. |
|||
| Evet | ![]() ![]() |
48 | 92.31% |
| Hayır | ![]() ![]() |
4 | 7.69% |
| Toplam | 52 oylar | 100% | |
| * Bu ankete oy verdiniz. | [Sonuçları Göster] |
| Forumun Kart Paylaşım Sunucusu |
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 3 Ziyaretçi
|
|
|
|
|
|
12-01-2010 22:40
arkadaşlar sunucu açılsın fakat bu birçok cingözün iştahını kabartır. önemli olan amacı dışında kullanılmaması...
|
|
12-01-2010 22:48
hocalarım sunucu açılsın hayırlısıyla bir şekilde birbirimize iletiriz vefasız alem hocamın fikri gibi.
|
|
12-01-2010 23:11
Garip olan taraf;yönetimin bu konu hakkında olumlu yada olumsuz hiçbir tepki vermemiş olması.acaba yönetim ne diyor bu konuya?
|
|
|
|
13-01-2010 0:36
|
|
13-01-2010 12:21
burda mutlaka bu işlerden anlayanımız vardır.
bu topikte veya başka bi topikte şartları yazsın.neler gerektiğini yazsın nekadar para vercez onları falan yazsın olmamı.bizde elimizden geldiğince yardımcı olalım |
|
13-01-2010 13:43
evet arkadaşlar bu iş biz istiyorsak bunuda hep birlikte paylaşım yaparak üstesinde geliriz diye düşünüyorum.
|
|
bence geç bile kaldık diyorum bir cok paylaşım sitesi bunu yapıyor bizde yapmalız bir an önce free serverin ömrü kısa oluyo bu yüzden paralıda olsa ok diyorum bir an önce kurmalıyız her türlü desteği verelim arkadaslar bu bizim için herkese kolay gelsin bir an önce konuyu hasyata gecilelim saygılar
özelden konu cözülür arkadaslar aramızda yanlış insan yoktur cünkü bu bizim için iş cıkara dönerse ömrüde kısa olur yine tırmalamaya devam ederiz |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|