| Anket: Forumun Kart Paylaşım Sunucusu Açılsın mı? Bu anket kapalı. |
|||
| Evet | ![]() ![]() |
48 | 92.31% |
| Hayır | ![]() ![]() |
4 | 7.69% |
| Toplam | 52 oylar | 100% | |
| * Bu ankete oy verdiniz. | [Sonuçları Göster] |
| Forumun Kart Paylaşım Sunucusu |
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi
|
|
|
|
Forum Yönetimi ve tüm üyelere!
Skystar-2.Com ile yayın hayatına başlayan ve SS2 kullanıcısı olan herkesin mutlaka uğradığı sitemiz,forum sitesi açarak ta hizmetine artarak devam etmektedir.Üyelerine her konuda yardımcı olmakta ve güncel,aktif sunucularla bir çok digital platformu ücretsiz izlememizi sağlamaktadır.Bugüne kadar yaptığı ve gelecekte yapacakları hizmetler için teşekkürler.... Verilen Sunucuların çoğu yabancı forum sitelerinin açtığı sunucular ve genelde çok az süre ile aktif oluyor.Ya kullanıcı adı ve şifreleri değişiyor.Ya da sunucu kapanıyor.Üyelerimiz maç günü ayazda kalabiliyor,ücretsiz de olsa sunuculara içlerinden sövebiliyorlar. Bu kadar gelişme gösteren bir site için artık kendi sunucumuzu kurmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.Ücretsiz olmasa da makul fiyatlarla sunucu açılmasını talep ediyorum.Eğer bana katılıyorsanız anketi doldurunuz. Saygılarımla... |
|
11-01-2010 13:23
dostum güzel bir düşünce birçok forum bunu denedi parasız tamamen forum serveri dendi ama üç gün sonra ne sunucu kaldı server ben yinede olumludur diyorum çünki amaç paylaşım ve üyelerimize güzel bir hizmet saygılarımla
|
|
11-01-2010 13:35
Dostum parasız olmasını istemeyelim.Çünkü sonuçta sunucu için birilerinin sunucuları hep açık kalacak.Ve abonelik kartı alınacak.Bunlarda parasız olmuyor.Paralı olsun garanti olsun.
|
|
11-01-2010 14:11
dedim ya free kurulan serverler uzun ömürlü olmuyor sembolikde olsa bir ücret olursa sunucu için ekenomik yükü azaltır katılıyorum
|
|
11-01-2010 14:14
bana kalırsa paralı olması işin heyecanını kaçırır nedeni free paylaşımda olsa kimi paylaşarak kimide paylaşımdan yararlanarak ve birazda uğraşarak bu işten zevk alıyor paralı alacak olan zaten bir şekilde server bulabiliyor..bu işe karşı değilim ama dediğim gibi yapılan işin zevki kaçmasın. teşekkürler
|
|
11-01-2010 14:19
Ben ücretsiz sunucuya karşı değilim ama böyle bir siteye sağlam bir sunucu gerekli.Ve sağlam bir sunucuda parasız olamaz.Sunucuda sorun çıktığında muhatap olacağımız kişilerin yanımızda olması da ayrı bir zevk verir.
|
|
11-01-2010 14:22
evet cemocem benim için free server bulmak sorun değil yurt içi ve yurt dışı arkadaşlarım sağ olsun beni paralı serverkere muhtaç etmediler onlara minneterım
![]()
|
|
11-01-2010 14:52
Beleş yaşamaya en zengin olan bile hayır demez.Ancak Nasrettin hoca fıkrası gibi parayı veren düdüğü çalar.Önce benim fikrim belirli bir hesap açılır.Örneğin ptt de.Herkes kendini zorlamayan az bir miktar para yatırabilir.Yani Server havuzu gibi bir şey olabilir.Çünkü beleş olsa bu sistemin yürümesi imkansız.Almadan vermek Allaha mahsusdur.Umarım bu fikrime destek verirler.Kimi 5tl,kimi 50 tl artık gönülden ne koparsa!!!???
|
|
11-01-2010 17:36
olursa şahane olur..ayrıca da paralı olsun bence.ama çok değil
![]() bende sadece türksat var gerçi.eğer kart paylaşım olursa lig maçlarını izlemek için kesin alırım yani. |
|
11-01-2010 18:41
paralı olursa ve fiyatı da makul olursa alırım emeğinde karşılığını vermek lazım herşeyi de free'ye bağlamamak lazım saygılar
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|