| "illegal copy" içerikli mesaja çözüm |
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi
|
|
|
|
önce dvbdream klasörünün içindeki "update.dat" dosyasını not defteri ile açın ve içeriğini temizleyip kaydedin ve değişmeyi onaylayın.
sonra aynı dosyaya sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra açılan pencerenin alt tarafındaki gelişmişe tıklayın. Bütün işaretleri kaldırın, sadece en alttaki "Veriyi korumak için içeriği şifrele" kutucuğu işaretli olsun. Tamam diyerek kaydedin ve artık o can sıkıcı iletiyi almazsınız. En azından ben almıyorum, birilerine de hayrım dokunursa sevinirim... Metin arkadaşın eklentisiyle: Dosya özelliklerine girip "salt okunur(Yanlızca klasördeki dosyalara uygulanır" seçeneğinide işaretleyiniz. ve hatta yine dosya özelliklerinden güvenlik sekmesine gelince "SYSTEM" i seçip düzenleye tıklayınca ordaki tam denetim kutucuğunun izin verme kısmına işaret koyup tamam deyin. DVB Dream değiştiremesin bu dosyayı. EDIT: http://rapidshare.com/files/406530091/dvbdream.zip.html |
| Sayfa 4 (Yukarıda ki bu konunun ilk mesajı) |
|
06-07-2010 20:24
|
|
Selam arkadaşlar. Bugün itibariyle şu illet dvbdream 'in 1.5c versiyonundaki illegal copy yazısı sorununa deva çözüm yolu tarafımca bulunmuştur. Sadece rar'daki dosyayı dvbdream ana dizinine atın yeterli. Hadi kolay gelsin.
http://rapidshare.com/files/406530091/dvbdream.zip.html |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende kaspersky uyarı veriyor " DVB Dream.exe internete erişmeye çalışıyor" sunulan seçenekler söyle "izin ver" "kısıtla" "hiç bir zaman" daha önce DVB Dream 1.5c yi yüklediğimde gene aynı uyarı çıkmıştı, bende "izin ver" seçeneğini seçmiştim ve hemen ardından illegal uyarısı çıkmaya başlamıştı. Bu kez format attıktan sonra yemezler doğrudan "kısıtla" seçeneğini sectim ne olur ne olmaz.
![]() Ha birde şimdi aklıma geldi DVB Dream 1.5c hata verdiğinden geri bildirim mesajı yollamaya çalışıyor, o mesajın gitmesini engellemek için sol altta bir onay kutucuğu var onu kaldırınca geri blidirim mesajı yollayamayacaktır. |
|
26-07-2010 12:40
(08-07-2010 18:41)sere demiş ki: Selam arkadaşlar. Bugün itibariyle şu illet dvbdream 'in 1.5c versiyonundaki illegal copy yazısı sorununa deva çözüm yolu tarafımca bulunmuştur. Sadece rar'daki dosyayı dvbdream ana dizinine atın yeterli. Hadi kolay gelsin. sağol kardeşim ellerine sağlık sayende uğraşmaktan kurtuldum sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|