What is MY IP Address SSD VPS

Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

iPhone 4S'te bu kez de şebeke problemi çıktı
#1

iPhone 4S kullanıcıları iOS 5.0.1 güncellemesiyle birlikte -Apple tarafından da doğrulanan- pil süresi problemini aşmış gibi gözüküyor. Ancak pil süresiyle ilgili iOS 5.0.1 güncellemesi yapmış olmalarına rağmen sorun yaşadıklarını söyleyen kullanıcılar da var.


[Resim: 111114-iphone-4s-sebeke-problemi.hlarge.jpg]

iPhone 4S'te yaşanan yeni problem iOS 5.0.1 güncellemesiyle birlikte şebeke problemlerinin yaşanması. Tüm dünyada örnekleri bulunan bu probleme göre birçok kullanıcı iOS 5.0.1 güncellemesiyle birlikte şebeke problemleri yaşamaya başladı.

Log'un haberine göre; problem kendini şebekeye bağlanamama, SIM kart hatası verme veya şebekeden düşme gibi şekillerde gösterebiliyor. Genellikle telefonu açıp kapatarak sorunu kısa süreli olarak çözmek mümkün. Ancak birkaç dakika içinde yine şebeke sorunu başlıyor.

SORUN NASIL ÇÖZÜLÜR?
Apple tarafından resmi bir açıklama yapılmadı ancak Apple forumlarında paylaşıldığı kadarıyla problem eski SIM kartlardan kaynaklanıyor. Aynı sorunu yaşayanların paylaşımlara göre problemi birkaç farklı yöntemle geçici olarak kadar çözmek mümkün.

Sorunu yaşayanların birçoğunun SIM kartı genellikle eski. SIM kartını 128k yeni SIM kartlarla değiştirerek çözdüğünü söyleyen kullanıcılar var.
Diğer bir çözüm ise telefonun SIM PIN’ini kapatmak; eğer SIM PIN kapalıysa açmak. SIM PIN’i Ayarlar (Settings) > Telefon (Phone) > SIM PIN menüsü altından kapatmak veya açmak mümkün.
Alıntı


Benzer Konular
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Son Mesaj emre
22-03-2013, 19:07



Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi