| kumanda problemi |
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi
|
|
|
|
|
|
01-03-2011 8:29
skystar 2 tv kartım var . kumandayı otomatik algılamıyor bilgisayar veya progdvb . programı her açtığımda kumandanın usb sini çıkarıp takmam gerekiyor. bunun çözümü nedir acaba ?
|
|
01-03-2011 15:18
Başka bir Hid uyumlu aygıtla çakışma oluyor olabilir, aygıt yöneticisine bakınız.
|
|
|
|
02-03-2011 8:27
aygıt yöneticisinde bi problem yok yalnız progdvb de device options da iki tane hid uyumlu aygıt görünüyor
|
|
02-03-2011 12:58
açılışa falan ekleyebilirmiyim kumanda alıcısının otomatik başlaması için ? her seferinde çıkarıp takmaktan bıktım wallaa.
|
|
Aynı sorun bendede var sırf bu yüzden format attım. Ancak (Win 7 yüklü) baslarda calısıyordu program yuklemeye baslayınca yine aynı sorun oldu. Bosa format attım. Donanım kaynaklı degilde yazılımsal kaynaklı bir soruna benziyor. Java ve flash playerdan süpeleniyorum. Javayı kaldırdım duzelmedi. Flash player kaldıracam duzelirse cevap yazarım. Pc nin her açılışında sök tak sök tak sıkıldım valla.
Metin arkadasımız. "Başka bir Hid uyumlu aygıtla çakışma oluyor olabilir, aygıt yöneticisine bakınız." diye yazmıs. Ben sırf bu yuzden hid uyumlu olan diğer aygıtımı (mause) sistemden tamamen kaldırdım o sekilde sistemi açtım klavyeyle kullandım ancak sorun cözülmemişti. O yuzden donanım kaynaklı değil diyorum. |
|
Bendede şöyle bi sorun olmuştu, yeri gelmişken paylaşayım. SS2' nin usb kumanda gözü bağzen çalışmıyordu, genellikle oyun sonrası "tak çıkart" yapmak zorunda kalıyordum. Sonra farkettim ki usb alıcı gözü Joypad ile çakışıyor ama görünürde aygıt yöneticisinde hiç bir uyarı vermiyor ve doğal olarak usb kumanda alıcısını sök tak yapma olayı rutin bir iş haline geliyordu.
İşin çözümü: Soruna neden olan Joypad'i bi arkadaşa sattım başka bi marka modelini aldım sorun çözüldü. O yüzden usb hid uyumlu aygıtların birinde sorun çıktığı zaman mutlaka uyarı vermedi diye sorun yok anlamına gelmiyor, soruna neden olan hid uyumlu agıtı tespit etmek gerekiyor. Birde ProgDVB'de uz. kumanda ayarları seçtiğinizde mutlaka klavyede bir tuş işleviyle çakışma oluyor. ProgDVB çalışırken msn'de veya word'e yazı yazmak gerektiğinde sorun çıkartabiliyor. En iyisi DVBDream kullanmak hiç bir şekilde uz. kum. çakışması yaşamadan kullanabilirsiniz. Twinhan kum. olarak seçip, tuşları isteğinize göre sıralayabilirsiniz, zaten anlatımda mevcuttur. |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
|
|
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| skystar dvb s2 sinyal problemi yardım ve görüşleriniz | ramo6 | 0 | 166 |
06-05-2012 15:13 Son Mesaj: ramo6 |
|