What is MY IP Address SSD VPS

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rusya'ya meteor düştü
#1

Russia's Urals region has been rocked by a meteorite explosion in the stratosphere. The impact wave damaged several buildings, and blew out thousands of windows amid frigid winter weather. Hundreds are seeking medical attention for minor injuries.

Rusya'nın Ural Dağları'nın güneyinde yer alan Çelyabinsk kenti, bu sabah korku dolu saatler geçirdi. Kent, birden fazla meteorun hedefi olurken yüzlerce kişi yaralandı. Meteor yağmuru birçok amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. 10 tonluk bir meteorun atmosferde parçalara ayrılıp düştüğü açıklandı.


Rusya'nın Çelyabinsk şehrinin 80 kilometre yakınında bulunan bir yerleşim merkezine düşen meteor büyük bir gürültüyle patladı. Patlama yüzünden birçok ev ve binanın camları kırılırken, olayın ardından bölge Acil Kurtarma Ekipleri tarafından kısmen tahliye edildi.

ÜÇÜ AĞIR 1000'den fazla KİŞİ YARALANDI

Rusya İçişleri Bakanlığı Ria novostiye yaptığı açıklamada yaklaşık 1000'den fazla kişinin yaralandığını açıkladı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu belirtilen açıklamada, Rusya'nın 6 faklı şehrinin olaydan kısmen zarar gördüğü ifade edildi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Rusya Acil Durum Bakanlığı, bölgeye 20 bin kurtarma görevlisinin gönderildiğini açıkladı. Ayrıca, üç kurtarma uçağının da olası hasar bölgelerine yönlendirildiği bilgisi verildi. Bölgede bulunan tüm okullar kapatılırken, yeni bir meteor düşmesi ihtimaline karşılık bölgede acil durum sinyali verildi.

Meteorun düşüşünü izleyen vatandaşların bazıları olayı görüntülemeyi de başardı. Görüntülerde meteorun gökyüzünde patlama anı, şehre yaklaşması gibi nefes kesen kareler bulunuyor. Bir güvenlik kamerasına ise meteorun patlaması esnasında şehir üzerinde oluşturduğu ışık değişimi yansıdı.
Alıntı


Benzer Konular
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Son Mesaj emre
25-01-2011, 3:28



Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi