What is MY IP Address SSD VPS

Konuyu Değerlendir
  • 3 Oy - 3.33 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Skystar HD 2 Güncel Sürücüler (Driver)
#1

Skystar HD 2 kartı için sürücüleri kesinlikle 4.5.1 sürücüleri değildir. Skystar HD 2 sürücüleri farklıdır. Sürücü paketi içinde DVBviewer TE2 yazılımı mevcut bunu kurmayın.

[Resim: Qvjcu.jpg]

Skystar HD 2 Driver 40mb
Alıntı
#2

normal ss2 ile ss2 HD arasındaki farkı anlamak açısından gerekli bir bilgiydi iyi oldu...
Alıntı
#3

emre ustadım skystar2 hd kartımı yapamıyorum birtürli işletim sistemim windows7 home premium hd olmayan skystarpci kartımda var o onunla sorun yaşamıyorum bende 4 canak var daizekli 42 13 7 19 uyduları normal skystar2 ıle hersey normal sinyaller gayet iyi görüntüde harika ama birtürlü HD kartımı kullanamıyorum bazen tarama yaparken turksatdan kanalları buluyor bazende hiç sinyal bulmuyor ama izlemek istediğimde görüntü yok kanalları bulurken sinyal var izlşerken sinyal yok bu nasıl oluyor anlamadım gitti daizek problemi var diyeceğim ama normal skystar kartımda harika bir şekilde sinayl alıyorum HD kartımın kurulumunu yaparken tecnisat bda mantis olarak görüyor bilgisayarımın özellikleri i7 işlemci kullanıyorum ekran kartım atı hd 4850 ram 6 cigabayt hardisk 1 telebayt işletim sistemim windows7 home premium yardımlarınızı bekliyorum tşkler..
Alıntı
#4

emre sen bu ss2 kartlarından anladığından eminmisin en son yazmış olduğum soruma hiçbir cevap yazmamışsın bu nasıl yöneticilik anlayışıdır anlıyamadım bilmiyorsan ben bu olayı çözemiyorum diye belirt böyle yöneticilik olmaz..!!
Alıntı
#5

(14-01-2010, 0:14)instinct demiş ki:  emre ustadım skystar2 hd kartımı yapamıyorum birtürli işletim sistemim windows7 home premium hd olmayan skystarpci kartımda var o onunla sorun yaşamıyorum bende 4 canak var daizekli 42 13 7 19 uyduları normal skystar2 ıle hersey normal sinyaller gayet iyi görüntüde harika ama birtürlü HD kartımı kullanamıyorum bazen tarama yaparken turksatdan kanalları buluyor bazende hiç sinyal bulmuyor ama izlemek istediğimde görüntü yok kanalları bulurken sinyal var izlşerken sinyal yok bu nasıl oluyor anlamadım gitti daizek problemi var diyeceğim ama normal skystar kartımda harika bir şekilde sinayl alıyorum HD kartımın kurulumunu yaparken tecnisat bda mantis olarak görüyor bilgisayarımın özellikleri i7 işlemci kullanıyorum ekran kartım atı hd 4850 ram 6 cigabayt hardisk 1 telebayt işletim sistemim windows7 home premium yardımlarınızı bekliyorum tşkler..

Hd kartı kullandığınızda ağ bağdaştırıcılarınızdan çakışmaması için eski kullandığınız kartı kaldırın ve hd yi seçin.Kullandığınız devb oynatıcısında aygıtlardan ss2 hd yi seçtiğinizden emin olun.

Alıntı
#6

bendede skystar hd 2 dijitaluydu kartı var ne yaptıysam kuramadım driveri çoklu ortam denetliyicisi yazıyor hiç bir driver olmadı
Alıntı
#7

Arkadaşlar Skystar2 Hd2 yi nerden bulabilirim, artı bu cihazla ilgili tereddütlerim var. bu cihaz hangi ülkenin malıdır, bugün bir yere sordum piyasada böyle bir cihazın olmadıgını, birilerinin bu cihazı Çin'de yaptırıp piyasada sattığını söyledi. Bu dogrumudur yardımcı olursanız sevinirim..
Alıntı
#8

100% alman malıdır piyasada başka kartlarda var çakma onlar ,geçen sene almanya mediamarktan almıştım 69 euro fiyatı var ,made in germany de cabası çok kaliteli bi kart
Alıntı
#9

rahat olabilirsin onlar güvenilir ,sorun olmaz technisat ın türkiye distribütörü yine onlar galiba hala
Alıntı
#10

Selam Emre bugün Skystar2 Hd2 aldım, kurulum falan tamam bir problem yok aygıt yöneticisinde de görünüyor, fakat sinyal alamıyorum, Eutelsat w 2 - 3 ten bazı kanallar çıkıyor türksattan hiçbiri çıkmıyor frekansları doğru yazdığım halde çıkmıyor... Sorun ne olabilir
Alıntı


Benzer Konular
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj



Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi