What is MY IP Address SSD VPS

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tivibu’ya özel ilk spor kanalı SPORTİVİ
#1

Tivibu’ya özel ilk spor kanalı SPORTİVİ’yi Tivibu Web ve Tivibu Cep’te yayına alan TTNET, diğer yandan Tivibu Cep uygulamasını dünyanın en yaygın mobil işletim sistemlerinden biri olan Android işletim sistemi kullanan cep telefonları ve Motorola Xoom tabletlerde yayına alıyor.

[Resim: 67C63.jpg]

Sporun Uzman İsimleri SPORTİVİ’de

Tivibu platformu kaliteli TV yayınının yanı sıra pek çok özel içerik de sunuyor. Bu içeriklerden biri de Tivibu’ya özel ilk kanal olan SPORTİVİ. Tivibu Cep ve Tivibu Web’ten yayına giren SPORTİVİ, futbol odaklı fakat sporun her dalına yer veren anlayışıyla Türkiye’de spor yayıncılığına yeni bir soluk getiriyor.

Spor dünyası ve taraftarların buluşma noktası olma hedefiyle yola çıkan, 24 saat yayın yapan ve gün içerisinde saat başlarında spor haberlerine yer veren, gündemi tüm detayları ile anlık olarak takip eden bir spor haber kanalı olan SPORTİVİ, Tivibu Ev’de 77. kanalda SD yayında ve 377. kanalda ise HD yayında izleyicilere ulaşmaya başladı.

Tivibu’ya özel bir kanal olan SPORTİVİ, bünyesinde sporun uzman isimlerini barındırıyor. Dolu dolu içerikle ve tarafsız bakış açısıyla izleyicilerin karşısına çıkan SPORTİVİ’nin Genel Yayın Yönetmenliğini Gökhan Telkenar yapıyor. Gürcan Bilgiç, Ümit Aktan, Ali Ece, Alper Üstündağ, İlhami Şarkan, Murat Türker, Pascal Nouma, Yeliz Bozkurt, Fuat Çimen, Yusuf Kenan Çalık, Orhun Gencer, Zeynep Özdemir, Zeynep Uğurli, İlker Duralı, Ilgaz Çınar, Orkun Hınçer, Yelena Shabovta, İnesta Korkmaz ve Zadik Gökoğlu gibi isimler, farklı yayınlarla SPORTİVİ’de izleyici karşısına çıkıyor.

Android Cep’lerde ve Motorola Xoom tabletlerde Tivibu Keyfi

iPhone ve iPad platformlarında kullanıcıların hizmetine sunulan Tivibu Cep şimdi de Android işletim sistemini kullanan cihazlar ve Motorola Xoom’dan ulaşılabilir hale geliyor.

Bu gelişmeyle birlikte son dönemde büyük yükseliş gösteren Android işletim sistemini kullanan telefon ve tabletler ile Motorola Xoom’dan Tivibu Cep uygulamasını indirmek ve bu cihazlardan TV keyfi yaşamak mümkün olacak. HTC, Samsung, LG, Sony Ericsson gibi markaların kullandığı Android işletim sistemi dünyada ve Türkiye’de en yaygın kullanılan mobil işletim sistemlerinin başında geliyor.

42 kanala ulaşmaya olanak veren Tivibu Cep, sadece iPhone ve iPad platformlarında yaklaşık 100 bin kez indirildi. TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, Android işletim sistemli cep telefonları, tabletler ve Motorola Xoom’dan sonra, Symbian ve Wap Push işletim sistemlerini destekleyen mobil cihazlarda Tivibu Cep’i kademeli olarak kullanıma alacaklarını söyledi. Yılmaz, ayrıca Tivibu Cep’i Blackberry, Bada ve Windows Mobile 7 için de devreye almayı planladıklarını duyurdu.
Tivibu platformunda mevcut durumda 27 bin Tivibu Ev, 1.1 milyon Tivibu Web abonesi bulunuyor. Tivibu Cep uygulaması ise 100 bin indirme rakamını aşmış durumda.
Alıntı
#2

Bugün bir gazetede okudugum habere göre sportivi avrupanın büyük liglerini yayınlamak için görüşmeler yapıyormuş, hatta ileride türkiye ligi için girişimlerde bulunacaklarmış...
Alıntı
#3

selam bu progdvb IP tv nasıl izlenir hangi ayarları yapmak gerekir
Alıntı
#4

(29-10-2011, 15:36)hamdi demiş ki:  selam bu progdvb IP tv nasıl izlenir hangi ayarları yapmak gerekir

iptv izlemeniz için herhangi bir tv kartına gerek yok, haliyle dvb oynatıcısınada gerek duymayacaksınız.Tivibu bildiğim kadarıyla paralı bir platform üyelerine kendi yazılımını vererek o yazılım üzerinde internetten download yaparak stream gibi izliyorsunuz.Anlayacağınız progdvb ile izleme olayı biraz uzak.Umarım yardımcı olmusumdur.
Alıntı


Benzer Konular
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Son Mesaj vestham
27-11-2011, 1:33



Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi