What is MY IP Address SSD VPS

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Turkcell 4G'de 900mbps rekoru
#1

Turkcell, dördüncü nesil telekomünikasyon hizmetlerinde testlerine devam ediyor. Türkiye'nin en hızlı mobil internet hız deneyini gerçekleştiren Turkcell, 4G teknolojisi ile yeni bir dönemin kapılarını araladı. 900 Mbps'e varan hızların görüldüğü testle, Türkiye'nin hız rekoru kırıldı.
[Resim: 3gto8DA.jpg?1]
Turkcell teknolojisi ve Huawei'nin teknik desteğiyle laboratuvar ortamında denendi ve 900 Mbps'e varan hızlar ölçülerek test başarıyla sonuçlandı. Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında, geleceğin mobil internet hızlarına ilişkin gelişmeler aktarıldı.

Ciliv; "Yüksek hızlara imkan tanıyacak olan LTE Advanced teknolojisi, yani 4G'nin en ileri seviyesi ile ilgili çalışmalarımızı Türkiye ile paylaşmak istedik. Mobil internette hız çıtasının her gün yükseldiği dönemde insanımızı ileri teknolojiyle tanıştırmanın, teknoloji elçiliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz." şeklinde konuştu.

Tabii son kullanıcı bu hızın ne kadarına ulaşılabilir olacak bunu göreceğiz.
Alıntı
#2

İyi hız yapmış fakat bu parası olana olmayan en azından mobilde olmasada diğer bağlantı türlerinde AKK saçmalığı olduğu sürece yada makul seviyelere çekilmedikçe bi anlamı kalmıyor..

Düşünsenize 1 gb bağlantı hızınız var fakat 1 gb AKK sonrası 96 kbps ne anlamı var..
Alıntı
#3

Sağdaki resimdeki bayanın bakmayın öyle hızdan çoştuğuna, ay sonu gelen 4G fatura şoku yaşayan tüketici profili çiziyor.
Türkcel yetkilisi, mutluluk yaşıyormuş. Faiş fiyatla bu 4G'yi tüketicilere nasıl gazlarız mutluluğuna benziyor. Olsun biz 5 G'yi bekleyeceğiz, o daha ucuz olacakmış. Smile

Bizimkisi bir αşk hikαyesi Değildi, bizimkisi 'Aşktı' gerisi hikαyeydi ..!
[Resim: Xw7ATGH.jpg]
Alıntı
#4

bence bu kadar olumsuz bakmamak lazım şimdi 3g ile 2-8mbit hızlara ulaşılıyor bu sistemle min. 8mbit olacak bence iyi.
Alıntı




Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi