What is MY IP Address SSD VPS

Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ücretsiz Virüs ve Spyware Koruması: Hangisi size uygun?
#1

Virüslere ve casuslara karşı bilgisayarınızı koruduğunu iddia eden onlarca yazılım var. Kaspersky, Panda, Norton... Bu programlarla verilerinizin güvenliğini sağlamanın bir bedeli var. Üzülmeyin paranız yok diye bilgisayarınızda virüsler cirit atmayacak. Free (ücretsiz) sunulan programlar da mevcut. Bunların en iyilerinin bir listesini çıkardık.

[Resim: eApLQ.jpg]
avast! Free Antivirus 7.0.1426
avast! Free Antivirus 7  ilk bakışta yenilenen arayüzüyle dikkat çekiyor. Eski sürümle karşılaştırıldığında çok daha profesyonel bir görünüme kavuşan program kullanım kolaylığını ön planda tutmuş. Yeni sürümde Bulut Tabanlı Güncellemeler, avast! FileRep gibi önemli yeniliker bulunuyor. Türkçe dil seçeneği ve geliştirilen güvenlik seçenekleri ile iddiasını sürdürüyor.

[Resim: 8kgbB.jpg]
Avira Free Antivirus 12
Avira AntiVir Personal - Free Antivirus virüslere, truva atlarına, kimlik hırsızlarına, solucanlara, dialer, rootkitlere karşı sağladığı koruma ile bilgisayarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir antivirüs yazılımıdır. Kişiselleştirilebilir özellikleriyle dikkat çekici yazılım hem çevrimiçi hem de çevrimdışı uygulamalar sırasında bilgisayarınızın güvenliği için en doğru seçimlerden biri. Bu ücretsiz program ile bilgisayarınızı korumak için yüksek ücretler ödemenize gerek kalmayacak. Hiçbir ücret ödemeden Avira teknolojisine bilgisayarınızda sahip olabilirsiniz. Türkçe desteği yok.

[Resim: DHMhx.jpg]
AVG Anti-Virus Free Edition 2012
AVG Anti-Virus Free Edition kullanıcılara entegre edilmiş anti-spyware (casus yazılım) koruması, yeni LinkScanner özelliği ile kullanıcılara Google, Yahoo ve MSN aramalarını değerlendirme şansını verirken ayrıca birçok güncelleme, eklenti ve hata düzeltimi de yenilenen sürümle gerçekleştirilmiş bulunuyor.

[Resim: 3xaED.jpg]
Malwarebytes Anti-Malware 1.60
Worm, trojan, spyware, adware ve rootkit gibi zararlı yazılımlara karşı güçlü, süper hızlı ve kesinlikle bir antivirüs yazılımıyla kullanmanız gereken bir program. Türkçe desteği var.

[Resim: jOtkt.jpg]
Microsoft Security Essentials
Microsoft Security Essentials gerçek zamanlı koruması ile ev bilgisayarınız için virüslere, casus yazılımlara ve diğer zararlı yazılımlara karşı güvenlik sağlamaktadır. Güncellenen sürümünde yazılım güçlenen özellikleri yanında Türkçe dil desteğini de özellikleri arasına ekledi.

[Resim: 85ydh.jpg]
Panda Cloud Antivirus Free Edition 1.5.2
Alışılagelmiş antivirüs yazılımlarından farklı olan yazılım Cloud kervanına katılan yazılımlardan.
Alıntı
#2

bunlardan hangisini tavsiye edersiniz
tavsiye etttiginizi yükleyecegimde...
Alıntı
#3

avastın son versiyonunu kur sonrada googlede avastın 1 yıllık bedava key almayı bul türkçe kullan
Alıntı
#4

Avast ın serial kodunu yazabilirmisiniz ?
İnternetten bulduklarımı denedim ama olmadı.
Kaydola tıkladım oradan ismi ve e posta yı kafadan attım sorun olur mu ?
Alıntı
#5

Şahsen ben antivir kullanıyorum memnunum
Alıntı
#6

(15-07-2010, 20:50)fusel demiş ki:  bunlardan hangisini tavsiye edersiniz
tavsiye etttiginizi yükleyecegimde...

Avira ve Avg olabilir ikisi hakkıdaki yorumlarda iyiydi bu zamana kadar gördüklerim...
Alıntı
#7

Merhaba herkese Benim bildigimce ve bir cok ücretli ve ücretsiz antiviruslarin icinde en iyisi ESET NOD 32 dir. Ben Eseti cok test etim. Kaspersky bulamadigi viruslari Eset Asanlikla tapar. Hemde Eset Bilgi sayarinizda cok asanlıkla serbest calişar.
Alıntı
#8

(08-11-2011, 21:52)Balakenli demiş ki:  Merhaba herkese Benim bildigimce ve bir cok ücretli ve ücretsiz antiviruslarin icinde en iyisi ESET NOD 32 dir. Ben Eseti cok test etim. Kaspersky bulamadigi viruslari Eset Asanlikla tapar. Hemde Eset Bilgi sayarinizda cok asanlıkla serbest calişar.
kesinlikle yanılıyorsun bende şuan Eset smart securty 5 kullanıyorum , nod32 tüm versionlarını kullandım halada kullanıyorum en iyi virüs programı ,, kaspersky internet securty ,, keyleri çok zor bulunduğu için bide sistemi kastığı için kullanmıyorum .keyleride sık sık karantinaya alınıyor ama nod32 her sitede keyleri bulunduğu için eset smart secuty 5 kullanıyorum. 1 bucuk yılda nod32 internet securty versionu kullandım

Alıntı
#9

Microsoft Security Essentials, Başkasına Gerek Yok Bence
Alıntı
#10

linkler ve versiyonlar güncellenmiştir.
Alıntı


Benzer Konular
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Son Mesaj emre
03-01-2011, 1:04



Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi