| Uydu Alıcısı Alacağım |
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi
|
|
|
|
|
|
Arkadaşlar, uydu alıcım bozuldu, oturma odam için yeni bir uydu alıcı arıyorum,
yeni alacağım cihaz HD olmalı, Biss Key ve Cccam desteklemeli... Bildiğiniz, begendiğiniz, memnun oldugunuz bir cihaz varsa yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler... Ben bunu begendim kullananlar varsa yorum bekliyorum ![]() |
|
24-11-2011 23:00
kullanan arkadaşlardan olumsuz bir şey duymadım. ben skytech 12010 hd kullanıyorum. dedigin özellikler mevcut. memnunum cccam ve newcs yi destekliyor sorunsuz.tüm keyler elle giriliyor ayrıca net üzerinden dirtek uyduya program- kanal-
key destegi var. |
|
24-11-2011 23:06
Bunu ilk gördüğüm günde aklıma eğer bunu alıp tv arkasına koyar isem, kumanda işi nasıl olacak onu merak ettim açıkcası onun haricinde güzele benziyor
|
|
24-11-2011 23:10
Hiremco chipbox yada Hiremco Turbo HD2 çıktı fiyatıda uygun istediğin şeylere +
mkv ve divx filimde oynatıyor..... yada Atlanta HD box içinde güzel deniliyor.... |
|
24-11-2011 23:43
@Kaan usta minixi 24 saat kullandım boyutuna göre gerçekten çok iyi iş çıkartıyor fakat acayip ısınıyor benden uyarması hatta şaka mahayedine benden deneme yapmamı isteyen uyducu arkadaşıma dedim kullanırken üstüne buz bağla o denli yani
|
|
25-11-2011 0:02
Bu tarz çok ısınan cihazların çalışma ömrü kısa olur ayrıca Next şirketinin bir huyu vardır onuda burada söylemeden geçmiyeceğim, Next bir ürünü piyasaya çıkardımı 2 sene he türlü yazılım desteği verir anacak sonrasında yeni bir ürünü piyasaya sürdüğünde evvel ürettiği cihazı camii avlusuna bırakıverir.
Benim tavsiye edeceğim cihaz biraz pahalıda olsa orjinal Dreambox DM 800' dür. hem yazılım desteği kısıtlaması yok, Dreambox DM 7025' lere halen destek veriliyorsa Dreambox' ın ne kadar kaliteli marka olduğunun bir kanıtıdır. Bütçe müsait olsa kendime DM 8000 alırdım
|
|
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
|
|
|