What is MY IP Address SSD VPS

Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

VirtualDub ile mkv, mp4, flv, mov dosyalarını açın
#1

VirtualDub bildiğiniz gibi tek başına (.avi hariç) .mkv, .mov .flv gibi dosyaları açamaz. Bu sorunu çözmek için harika bir eklenti önereceğim böylelikle VirtualDUB ile açamadığınız format kalmayacak. Eklentinin adı Ffmpeg Input Driver  bu eklenti sayesinde 30 farklı formatı açabileceksiniz. Eklentiyi Plugins klasörü içine kopyalamanız yeterli.

[Resim: DXHkC.jpg]

Ffmpeg Input Driver v1.9.0.5
Opening file formats (desteklenen formatlar): anm; asf; avi; avs; bik; dts; dxa; flv; fli; flc; flx; h261; h263; h264; m4v; mkv; mjp; mlp; mov; mp4; 3gp; 3g2; mj2; mvi; pmp; rm; rmvb; rpl; smk; swf; vc1; wmv; ts; vob

Download VirtualDub FFInputDriver 1.9.0.5
Alıntı
#2

üye olmamın sebebi teşekkür etmektir
tabi bu arada sitede neler var bakmak lazım :)
Alıntı
#3

Merhabalar acaba yukarıdaki linkteki dosyayı yenileyebilir misiniz? Linkteki dosya ya silinmiş yada linki değişmiş indiremiyorum. Çok araştırdım fakat o dosyayı bulamadım, başka driverda sorun yaşıyorum. Dosyayı yenilerseniz çok minnettar kalacağım, teşekkürler.
Alıntı
#4

(31-08-2014, 23:14)Lost_Gamer demiş ki:  Merhabalar acaba yukarıdaki linkteki dosyayı yenileyebilir misiniz? Linkteki dosya ya silinmiş yada linki değişmiş indiremiyorum. Çok araştırdım fakat o dosyayı bulamadım, başka driverda sorun yaşıyorum. Dosyayı yenilerseniz çok minnettar kalacağım, teşekkürler.

link yenilendi.
Alıntı
#5

Nedense bunun dışındaki eski tüm driverlarda sorun yaşıyorum, bir tane beta buldum fakat onda da ses sorunu çıkartıyor bu driver'da ise hiç sorun yok. Çok teşekkür ederim emre, çok makbule geçti sağolasın.
Alıntı
#6

Emre merhaba,

Video kesme işlemi için Virtualdub kullanacaktım ancak bazı formatları açamadım. verdiğin linki indirdim ve plugins kısmına yapıştırdım ancak açmayı başaramadım. Film arşivi yapıyorum bazı film boyutları dvd sığamayacak kadar büyük ikiye bölmem lazım.

Yardımcı olursan sevinirim.Ok
Alıntı


Benzer Konular
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj



Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi