| Winlirc 0.9.0d (Güncellendi) |
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi
|
|
|
|
|
|
WinLirc pc üzerinden dvb yayınları seyrendenler için vazgeçilmez bir programdır. Çoğu dvbplayer kumanda okuma işlemini winlirc üzerinden yapar. Birçok sitede winlirc in çok eski versiyonları dolaşmaktadır. Şimdi sizler için son versiyonu paylaşacağım. Son versiyonla birlikte gelen yenilikleri readme.txt dosyasını okuyarak öğrenebilirsiniz. Basitçe yeni kumanda alıcıları ve hataların düzeltildiğini söyleyebilirim. Winlirc versiyonu 0.9.0 D'dir.
Skystar2 nin kumanda alıcısı artık bu sürümde (seri porttan alıcılı olan) ayarlardan serialdevice.dll olarak seçilmelidir. C Versiyonundan D ye Değişenler: Skystar ve Geniatech kartları için 2 plugin eklendi. (Skystar2 de çalışırmı bilemiyorum) Gönderme kısmı baştan sona yenilendi (Bunu kullanmıyoruz.) Simge yenilendi. Desteklenen Kumanda Alıcıları: Audio Receiver Iguana USB IR Transceiver SnapStream FireflyMini Remote Irman and compatable receivers MaxterPlus Microsoft MCE Receiver Serial Receiver Streamzap UDP USB IR Toy Beholder TV Tuners Xbox360 wired and wireless controllers TiVii TV Cards Technotrend and compatable TV cards CommandIR receivers Technisat SkystarHD and compatable PC-DVB tuners Geniatech and compatable PC-DVB tuners Link: http://sourceforge.net/projects/winlirc/...p/download |
|
24-11-2011 20:58
Paylaşım için teşekkürler, bendeki winlirc sürümü 0.8.7a
Bakalım bu sürümü nasılmış. |
|
|
|
|
|
27-03-2012 21:10
benin skystar2 için kumanda vermişlerdi. ama kartın üzerinde alıcı bulamadım. kumandayı kullanamadım.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
|
|
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| CyberLink Combo MPEG-2/H.264/VC1 Decoder v.1.0.2806 - Güncellendi | zyadas | 23 | 6,988 |
02-02-2012 17:26 Son Mesaj: pascal123 |
|