SKYSTAR-2.com
uice Windows 7 64 bitte çalışmıyor! Lütfen Yardım - Yazdırılabilir Sürüm

+- SKYSTAR-2.com (https://forum.skystar-2.com)
+-- Forum: DVB Yazılımları (https://forum.skystar-2.com/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: Diğer Yazılımlar (https://forum.skystar-2.com/forumdisplay.php?fid=59)
+--- Konu: uice Windows 7 64 bitte çalışmıyor! Lütfen Yardım (/showthread.php?tid=2519)

Sayfalar: 1 2


RE: uice Windows 7 64 bitte çalışmıyor! Lütfen Yardım - hit85 - 27-09-2010

(27-09-2010, 20:27)Metin demiş ki: uice çalışıyormu 32 bit win7 de, ben 64 bitte çalışmadığını görünce bir daha uğraşmadım.


[Resim: ekranalntsgm.png]



Windows 7 32 bit te sorunsuz çalışıyor.

Win7 'den vazgeçmem Big Grin


RE: uice Windows 7 64 bitte çalışmıyor! Lütfen Yardım - Metin - 27-09-2010

uice'yi uzun zamanlar kullanmış biri olarak hakkaten çok iyi bir uzkatan kumanda programı, bi kere alışınca rahatlığına bidaha bırakmak zor. Win7 64 bit ile çalışmaması canımı sıkmıştı doğrusu. Win7 32 bitt kullanımında 4 GB Ram'den biraz feragat (3.25 GB) ederek kullanıyorsun, 64 bit win 7, 32 bit win7 den çok daha verimli olduğunuda unutmamak lazım.


RE: uice Windows 7 64 bitte çalışmıyor! Lütfen Yardım - hit85 - 30-09-2010

Uiceden vazgeçtim. 32bit Win 7, 64bit Win 7 performansını vermiyor.Kumandayı da ProgDVb ile kullanıyorum.
ProgDVB de uICE olmadan da kumandayı kullanabiliyorsun
Tekrar format attım 64 bit Win 7 kurdum Big Grin.


RE: uice Windows 7 64 bitte çalışmıyor! Lütfen Yardım - Metin - 30-09-2010

Mediacenter seti almanın yollu gözüktü sanada galiba Big Grin


RE: uice Windows 7 64 bitte çalışmıyor! Lütfen Yardım - hit85 - 01-10-2010

Winlirc Prodvb de yetiyor şimdilik.
Askerlik olmasaydı alırdım ama.