SKYSTAR-2.com
win7 DvB Oynatıcı sorunu - Yazdırılabilir Sürüm

+- SKYSTAR-2.com (https://forum.skystar-2.com)
+-- Forum: DVB Yazılımları (https://forum.skystar-2.com/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: DVB Oynatıcılar (https://forum.skystar-2.com/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Konu: win7 DvB Oynatıcı sorunu (/showthread.php?tid=5471)



win7 DvB Oynatıcı sorunu - Balakenli - 13-03-2012

Ben cok sure windows xp kulaniyordum. Win7 ve Vista-dan hic hoshlanmam. Artik karar verdimki win7 kulanim. Win7 kurdugumdan DVB oynaticim donuyor. Donmalar en cok HD kanalarda oluyor. bir kac oynaticiyi denedim olmuyor.Pc sistem performansi bence normal.
CPU; Core duo E4500-2.20 Ghz.
RAM 2GB.
VideoCard GEFORCE - 512MB.
dushuodum videocard hafiza sorunu ola bilir yeni
ATI RADEON HD 5550 - 2GB
aldim yinede ayni sorunu yashadim. Lutfen yardimci olabilrmisiniz? Onceden teshekur ediyorum.


RE: win7 DvB Oynatıcı sorunu - kemmrt - 13-03-2012

İşletim sistemin 64 bit mi yoksa 32 bit mi? Win7 Pro, Home, Ultimate hangisi? Yaz senin için bir önerim var arkadaşım.


RE: win7 DvB Oynatıcı sorunu - nexx45 - 13-03-2012

(13-03-2012, 2:13)Balakenli demiş ki: Ben cok sure windows xp kulaniyordum. Win7 ve Vista-dan hic hoshlanmam. Artik karar verdimki win7 kulanim. Win7 kurdugumdan DVB oynaticim donuyor. Donmalar en cok HD kanalarda oluyor. bir kac oynaticiyi denedim olmuyor.Pc sistem performansi bence normal.
CPU; Core duo E4500-2.20 Ghz.
RAM 2GB.
VideoCard GEFORCE - 512MB.
dushuodum videocard hafiza sorunu ola bilir yeni
ATI RADEON HD 5550 - 2GB
aldim yinede ayni sorunu yashadim. Lutfen yardimci olabilrmisiniz? Onceden teshekur ediyorum.

dvb s veya dvb s2 hd kanallarda işlemcin 3.0 dan aşağı inme donmalar yaşarsın şuan iti barı ile işlemci değiştirebilirsin ekran kartı 512 de dahi çalışır saygılarımla



RE: win7 DvB Oynatıcı sorunu - Balakenli - 13-03-2012

Ishletim sistemi 32 BIt Win7 Ultimate,Maximum,Home shu versiyonlarida denemishim.
DVB kartim Tevii 470s-s2.


RE: win7 DvB Oynatıcı sorunu - Metin - 14-03-2012

Anakartın çipset sürücülerinin (Bios dahil) son sürümlerini anakart üreticisinin sitesinden indirip kurduktan sonra öyle bir deneyiniz. Win7 64 bit 4 GB ram ile çok daha hızlı çalışır. Ekran kartını değiştirmişsiniz hayırlısı olsun, ekran kartı üzerinde pci-e güç kablo portu varsa beraberinde verilen kabloyu takmış olmanız gerek. Benim çözüm önerilerim bu kadar.


RE: win7 DvB Oynatıcı sorunu - kemmrt - 14-03-2012

Çoğu kullanıcı Win7 nasıl olsa her şeyi otomatik tanıyor diye donanımların sürücülerini yüklemiyor. Anakart (motherboard) (chipset.inf) başta olmak üzere ses kartı, ekran kartı ve bunların utulities'ini yüklemek bir çok sorunu çözecektir. Muhtemelen her firma bunları Dvd olarak verir. Dvd içerikleri Win7 uyumludur. Yoksa internetten indirin. Bilgisayarınıza Win7 Professional 32 bit kurun. Tevii 470s-s2 bu kartı ne duydum ne gördüm. Rus malı mı acaba? Daha da sorun çözülmezse yarın kartı araştırır çözüm yolu sunarız. Emre ustam Tevii 470s-s2 bu kart için top sende.


RE: win7 DvB Oynatıcı sorunu - Metin - 14-03-2012

Tevii 470s Taivan malı , Tevii markası rus forumlarında en çok tutulan kartlardan biri..


RE: win7 DvB Oynatıcı sorunu - Balakenli - 14-03-2012

herkes icin cox teshekur ediyorum. Kemmrt kardesim gereken her bir suruculeri en son versiyonlarini kulanmayi severim.Dedigin her bir yapilacaki yapmiwim. Evet tevii kartim bence rus mali.Rusyadan almishtim.Bence cok guzel. Ancak win7 de neden boyle alindigini hic anlamadim yaa. Aslinda win7 kulanma sepebim 1kac oyun var win xp-ide caliwmadi onun icin win 7 kulanmak zorunda kaldim.