SKYSTAR-2.com
SkyStar HD2 Dvbviewer Pro aldım - Sinyal var Kanal Bulmuyor - Yazdırılabilir Sürüm

+- SKYSTAR-2.com (https://forum.skystar-2.com)
+-- Forum: DVB Yazılımları (https://forum.skystar-2.com/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Forum: DVB Oynatıcılar (https://forum.skystar-2.com/forumdisplay.php?fid=8)
+---- Forum: DVBViewer (https://forum.skystar-2.com/forumdisplay.php?fid=11)
+---- Konu: SkyStar HD2 Dvbviewer Pro aldım - Sinyal var Kanal Bulmuyor (/showthread.php?tid=6185)

Sayfalar: 1 2


SkyStar HD2 Dvbviewer Pro aldım - Sinyal var Kanal Bulmuyor - By_Mustafa - 12-09-2012

2 yıla yakın SkyStar HD2 Kullanıyorum. ve sonunda Dün gece Dvbviewer Pro aldım 4.9.6.20 ..
En baştan anlatıcam .
SkyStar HD2 kartını PCI slotton çıkartıp format attım Windows 7 32 bit
Sonra Kartı nazik bir şekilde tekrar taktım. Güç kablosu çekikti.
herzamanki gibi yapıp ilk önce kartı tanıttım sonra içindeki setupu kurdum yeniden başlattım daha sonra Dvb viewer Pro 4.9.6.20 yi kurdum güncel Transporter indirip. CMUV daki Transponder klasörüne attım.
Sonra kanal taramadan İndirdiğim Transponderi seçip tarama yapmaya başladım
Buraya kadar herşey normal ama bi baktım sinyal var ama kanal bulmuyor .
Sonuna kadar bekledim sonuç aynı.
Bana göre tek değişiklik 15 Euro verip Pro almam Smile
Yardımlarınızı bekliyorum ... Teşekkürler


[Resim: sorunq.png]


RE: SkyStar HD2 Dvbviewer Pro aldım - Sinyal var Kanal Bulmuyor . Yardım - memo3435 - 12-09-2012

Ayarlar > Ayarlar > Donanım > kısmına tıklayınca solda Sürücü çıkar.
En altta "Sürücü Ara"yı tıkla.
İki sürücü çıkarsa BDA olanı tıkla.
Diğerini soldaki "Durum" kısmında "Kullanma" diye işaretle.
BDA sürücüde altta "CI Modül Var" işaretli olsun.
Yoksa kanal arama yapmayabilir.
Uygula... Tamam deyip çık işlem tamamdır.


RE: SkyStar HD2 Dvbviewer Pro aldım - Sinyal var Kanal Bulmuyor - By_Mustafa - 12-09-2012

Dediklerini yapıyordum sürücü aramaya tıkladım ve bulmadığını farkettim.
daha sonra aygıt yöneticisine bakayım dedim.
sürücünün tanıtılmamış olduğunu farkettim.
dün gece sürücü yazılımını silip tekrar yüklemiştim..
bende tekrar normal olarak yüklemeye çalıştım ve sonuç böyle

Windows çoklu Ortam Denetleyicisi aygıtınızı yükleyemedi.
Bişi daha sorucam Format atarken bu kartı pcden çıkartıyorum herseferinde.
Bu gereklimi acaba
[Resim: sorun2.png]


RE: SkyStar HD2 Dvbviewer Pro aldım - Sinyal var Kanal Bulmuyor - ordinaryus - 12-09-2012

By_Mustafa

tv kartınız tanıtmadığınız için kanal bulmuyor.format atarken her seferinde kartınızı çıkarmaya gerek yok.ben şu ana kadar hiç çıkarmadım ve bi sorunla karşılaşmadım.
aygıt yöneticisinden veya indirilen sürücü dosyasından tv kartınızı tanıtarak sorunu çözebilirsiniz.


RE: SkyStar HD2 Dvbviewer Pro aldım - Sinyal var Kanal Bulmuyor - nexx45 - 12-09-2012

(12-09-2012, 12:10)By_Mustafa demiş ki: Dediklerini yapıyordum sürücü aramaya tıkladım ve bulmadığını farkettim.
daha sonra aygıt yöneticisine bakayım dedim.
sürücünün tanıtılmamış olduğunu farkettim.
dün gece sürücü yazılımını silip tekrar yüklemiştim..
bende tekrar normal olarak yüklemeye çalıştım ve sonuç böyle

Windows çoklu Ortam Denetleyicisi aygıtınızı yükleyemedi.
Bişi daha sorucam Format atarken bu kartı pcden çıkartıyorum herseferinde.
Bu gereklimi acaba
[Resim: sorun2.png]

saygılarımla


RE: SkyStar HD2 Dvbviewer Pro aldım - Sinyal var Kanal Bulmuyor - By_Mustafa - 12-09-2012

dün geceden beri çabalıyrum o kadar uğraştım ki SkyStar şekilden şekle girdi.
HATTA Bi ara oku ortam denetleyicisi olarak değil, Mobil Telefon aygıtı olarak gözüktü.
Ondan sonra Pc Kendi kendine aniden kapandı ve Skystar HD2 karanlığa gölümdü yani aygıt yöneticisinde bile gözükmüyordu..
son olarak bir kez daha format attım yine gözükmedi bende Kartı çıkarıp taktım.
Sonra gözüktü .. ve sürücüyü yükledim daha sonra Dvb Viewer Proyu yükledim.
Ama tarama yapınca sinyal var kanal bulmuyor.
burda takıldım şuan . yardım gerekli :S


RE: SkyStar HD2 Dvbviewer Pro aldım - Sinyal var Kanal Bulmuyor - emre - 12-09-2012

sinyal var kanal bulmuyor nasıl oluyor.. aygıt yöneticisinin resmini gönder lütfen. tanıtılmış halde olanı.. ayrıca kullandığın driver sürümü..


RE: SkyStar HD2 Dvbviewer Pro aldım - Sinyal var Kanal Bulmuyor - nexx45 - 13-09-2012

en büyük sorunlardandır toprak hattı çoğu kimse dikkat etmez bizler dışardan ne kadar müdahale etsekte bunu göremeyiz poweri dün sormuştum yeterliydi bütün sistemi beslemesi için saygılarımla


RE: SkyStar HD2 Dvbviewer Pro aldım - Sinyal var Kanal Bulmuyor - By_Mustafa - 13-09-2012

bi ara gelmişti windows güncelleştirme falan yaptık yeniden başlattık falan.
Anakart driverleribi yükledim daha iyi olması gerekliydi ama tamamen giiti.
Sadece 1 kez gelip gitti
Şuanki sorun Kart Aygıt Yöneticisinde Gözükmüyor.

------------------------------------------------------- 2. Gün

Sistemi geri aldım ve kartın Aygıt Yöneticisinde Tanıtılmış olduğunu fark ettim.
Bende Dvb Dreamı kurarak kanal bulacakmı diye merak ettim ve kanal buldu, Çalıştı V.s

Bende sadece anten kablosunu çıkararak son kez format attım.
Kart normal olarak gözüktü ve tanıttım, daha sonra DvbViewer Pro 4.9.6.20 yi kurdum.
Transponder ekledim ve Tarattım. Ve Kanal Bulmaya başladı Herşey eskisi gibi olmuştu..

Son Yaptığım değişikliğe gelince Pc de 1 yıldır kullandığım hatta Toprak hattı bağlı değildi.
Bende Diğer odadan Toprak hattı bağladım. Ve aktif ettim.
Toprak hattı yokken Kasanın Metal yeri hafif çarpıyodu, yani eline falan deydirince hafif titretiyodu. Şuan kasada titreme ve çarpa sorunu yok. Şuan sorunsuz şekilde çalışıyor.
2 Gün uğraştım Kartı azdaha Garantiye verecektim. Nexx45 arkadaşda çok yardımcı oldu .
Herkese Teşekkürler..


RE: SkyStar HD2 Dvbviewer Pro aldım - Sinyal var Kanal Bulmuyor - gogle - 18-09-2012

toprak hattı ne yav Big Grin benim tv kartını kasaya koyunca sanki hafif kıvılcım çıkıyor gibi