Bu uyarı oluşmuştur:
Warning [2] Illegal string offset 'postdate' - Line: 11 - File: showthread.php(1650) : eval()'d code PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1650) : eval()'d code 11 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1650 eval

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

DVB Dream windows 8'de görüntü sorunu

(07-09-2012, 9:07)gokhan86 demiş ki:  Aynı problem bendede vardı hatta forumda yazımı görebilirsin Smile Sonuç; DVBviewer de görüntü alıyormusun ;? eyer DVBviewer de cihazın kendi cd sinden DVb Viewer yükleniyor onu yükle görüntü alamıyorsan veya cihazını görmüyorsa ilk açtında gri yazılarla DVBviewer de chaz off die bazı yazılar yazıo o geliyor ise cihazını görmüyordur. bu yüzden görüntü alamassın bu da kartının kitlendini belirtir. Çözümü Format ve orjinal serial kullanmandır. Warez ile windows 8 i aktifleştirdiysen Kart kendini korumaya alıp kitliyor, sinyal olup kanal göstermiyor, kartı çıkarıp aktifleştirip tekrar kartı taksanda aynı belirteyim deneme Smile ben format atıp orjinal serial kullanıp düzelttim.

arkadaşım kendi kartınında orayada yazdım senin bilmediğin sorunlar ile uğraşıyoruz şu flimi seyretde biraz bilgin olsun windovs 8 de orjinal serial satışı nezaman verdiler windovs 8 rtm sürümüne

Alıntı

Bu Konudaki Mesajlar