DVBViewerPRO için winLIRC aygıtı ve kumanda kurulumu, resimli ve videolu anlatım
TS35 ile TTS35AI için hazır kumanda profillerini oluştururken PVR tuşları beni bayağı zorladı, zira SS2 kumandasında PVR için ayrılmış sadece kayıt tuşu var.
Bende en ihtiyaç duyulabilecek "play, pause, ileri atlat, geri atlat" tuşlarını kullanım pratikliğine göre SS2 kumandaları tuş dizilimine en uygun şekilde yerleştirmek için bir hafta boyunca bu kumandaları kullanarak en ideal kullanım şekline getirdiğim kanısındayım.
DVBViewerPRO' da Media Center eklentisini görünce, hemen kendime Media Center klavye kumanda setini aldım, DVBViewerPro sanki MCE kumanda seti için tasarlanmış dedirtiyor insana MCE kumanda + klavye setini %100 tavsiye ederim.
Resim ve video'lar %100 kendime aittir.
TTS35AI+WinLIRC
TS35+WinLIRC
winLIRC kurulum
winLIRC+TTS35AI kumandasının DVBViewer PRO' ya tanıtılması
winLIRC+TS35 kumandasınının DVBViewer PRO' da kullanılması
WinLIRC 0.9.0c ile DVBViewer PRO için hazır kumanda profilleri
Download
TS35 ile TTS35AI için hazır kumanda profillerini oluştururken PVR tuşları beni bayağı zorladı, zira SS2 kumandasında PVR için ayrılmış sadece kayıt tuşu var.
Bende en ihtiyaç duyulabilecek "play, pause, ileri atlat, geri atlat" tuşlarını kullanım pratikliğine göre SS2 kumandaları tuş dizilimine en uygun şekilde yerleştirmek için bir hafta boyunca bu kumandaları kullanarak en ideal kullanım şekline getirdiğim kanısındayım.
DVBViewerPRO' da Media Center eklentisini görünce, hemen kendime Media Center klavye kumanda setini aldım, DVBViewerPro sanki MCE kumanda seti için tasarlanmış dedirtiyor insana MCE kumanda + klavye setini %100 tavsiye ederim.
Resim ve video'lar %100 kendime aittir.
TTS35AI+WinLIRC
TS35+WinLIRC
winLIRC kurulum
winLIRC+TTS35AI kumandasının DVBViewer PRO' ya tanıtılması
winLIRC+TS35 kumandasınının DVBViewer PRO' da kullanılması
WinLIRC 0.9.0c ile DVBViewer PRO için hazır kumanda profilleri
Download
Bizimkisi bir αşk hikαyesi Değildi, bizimkisi 'Aşktı' gerisi hikαyeydi ..!