What is MY IP Address SSD VPS

Konu Kilitli
Konuyu Değerlendir
  • 2 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gezi Parkı olayları
#1

Başbakanında açıkladığı üzere meselenin Yeşili Koruma değilde seçimle gelmiş hükümeti, şiddetle devirmeyi amaçlayan, dış destekçileri ve içteki işbirlikçilerinin kirli tezgahı ile organize edilen ve saf ve masum insanların alet edilerek, marjinal grupların yönlendirmesiyle çoğunluğun gençlerden oluştuğu olaylarda gerçekler ortaya çıkmaya başladı.

Sosyal medyada ünlü isimlerin kışkırtmasıyla başlayan zaten ülkemizin bekasını istemeyen yabancı basın ve ajansların ciğer görmüş kedi misali olayla ilgilenerek destek vermesiyle büyüyen olaylarda milyonlarca liralık zarar var.
[Resim: 54cg07.png]

Sosyal medyada kitleleri kışkırtmak için yüzlerce sahte resim ve yalan haber paylaşıldı. Binlerce sahte twitter hesabı açıldı. Facebook fan sayfaları açıldı.

[Resim: jausso.jpg]
Avrasya Maratonunda çekilen görüntünün eylemcilerin köprüden geçiş fotoğrafı olarak sunuluyor.

Ayrıca Başbakan Yaptığı açıklamalarda Binlerce ağacın kesildiği Koç Üniversitesi inşaatında çok mücadele ettiğini ama başarılı olmadığını belirterek. Aynı Üniversitenin sınavları tatil ederek eyleme destek verdiğini ima etti. Afrika ziyareti öncesinde yaptığı açıklamda ise Olaylardaki iç ve dış bağlantılar için İstihbarat birimlerimiz çalışıyor ifadesini kullandı.

Gezi Parkı adı altında toplanan eylemciler, dükkanları yağmaladı, bankalara ve ATM'lere saldırdı. Bununla yetinmeyip özel araç ve belediye otobüslerini de ateşe verdi. Eylemcilerin asıl amacı ve gerçek yüzü bu fotoğraflarla ortaya çıktı.
[Resim: 4783798929.jpg]
[Resim: 37819596568.jpg]
[Resim: 43457403726.jpg]
[Resim: 9jzmrk.jpg]
[Resim: 2rcrdif.jpg]
[Resim: dw5t1w.jpg]

Olaylar Bu Noktaya Nasıl geldi! Yiğit Bulut
Konu Kilitli




Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi