21-01-2010, 0:09
Anlatim icin saol...bana baya faydasi oldu...
(21-01-2010, 1:29)chao demiş ki: İki programda mükemmel ama virtualdub oldukça yavaş işlem yapıyor.Bana öyle bir program lazımki hem convert etsin hem boyutu küçültsün hem çok kaliteli görüntü olsun hemde videoya yazı gömebileyim varmıdır böyle mucizevi bir program? Eğer var ise resimli yada videolu şekilde anlatım yapabilirseniz çok sevinirim... canlidizi.com yada ddizi.com daki gibi dizi bölümleri oluşturmak istiyorum ona göre tavsiyelerde bulunursanız sevinirim
(21-01-2010, 1:40)VEFASIZ ALEM demiş ki:(21-01-2010, 1:29)chao demiş ki: İki programda mükemmel ama virtualdub oldukça yavaş işlem yapıyor.Bana öyle bir program lazımki hem convert etsin hem boyutu küçültsün hem çok kaliteli görüntü olsun hemde videoya yazı gömebileyim varmıdır böyle mucizevi bir program? Eğer var ise resimli yada videolu şekilde anlatım yapabilirseniz çok sevinirim... canlidizi.com yada ddizi.com daki gibi dizi bölümleri oluşturmak istiyorum ona göre tavsiyelerde bulunursanız sevinirim
Dostum dediğin işlemleri Avirecomp yapıyor.Zaten programın adından da anlaşılaçağı gibi avi dosyalarını yeniden çeviriyor.Altyazı gömme bitrate ekran boyutu ses vs her işlemi yapabilmek mümkün.Hemde Türkçe..
Herkes kolaylıkla yapabilir ama önce videonuzu aviye dönüştürmeniz gerekmekte...İndirmek için buraya göz atın...
http://www.avirecomp.com/e107_files/down..._Setup.exe