05-03-2010, 1:21
(En son düzenleme: 05-03-2010, 1:22 serkan2812.)
Arkadaşlar Merhaba;
Akşamdan beri uğraşıyorum, yapamadım sizlere sormak istedim.
Kartı makinaya taktım. yükledim. güncelleştirdim. en güncel sürüm budur dedi. Sonra yönergeleri takip ediyorum server4pc diye bişeyi kurmam lazım. orijinal cd nin içinde server4pc diye bişey yok. bütün cd yi tek tek taradım.
Yönergeleri izliyorum.
http://www.skystar-2.com/vista-skystar2-kurulumu.htm
Diyor ki
Son olarak Masaüstüne çıkardığımız sürücüleri içeren klasörü açıp Install içindeki DVBViewer klasörünü siliyoruz ve Setup dosyasını çalıştırıyoruz.
Masaüstüne böyle bir dosya çıkarmadık. yönergenin başında masaüstüne güncel driveri indirdik.
Öncelikle bu adresten 4.5.0 sürücülerini indiriyoruz
dediği adresten sürücüleri indirdik. bu sürücünün içinde ne install dosyası var. ne DVBViewer.
Yani eminimki çok basit bir konudur ama bende çok basit birşey istiyorum. server4pc yi kuracağımda hani nerde?
Bu kadar basit bir konuda nerede hata yapıyorum?
bu arada vista kullanıyorum. sürücülerde vistaya göre
Akşamdan beri uğraşıyorum, yapamadım sizlere sormak istedim.
Kartı makinaya taktım. yükledim. güncelleştirdim. en güncel sürüm budur dedi. Sonra yönergeleri takip ediyorum server4pc diye bişeyi kurmam lazım. orijinal cd nin içinde server4pc diye bişey yok. bütün cd yi tek tek taradım.
Yönergeleri izliyorum.
http://www.skystar-2.com/vista-skystar2-kurulumu.htm
Diyor ki
Son olarak Masaüstüne çıkardığımız sürücüleri içeren klasörü açıp Install içindeki DVBViewer klasörünü siliyoruz ve Setup dosyasını çalıştırıyoruz.
Masaüstüne böyle bir dosya çıkarmadık. yönergenin başında masaüstüne güncel driveri indirdik.
Öncelikle bu adresten 4.5.0 sürücülerini indiriyoruz
dediği adresten sürücüleri indirdik. bu sürücünün içinde ne install dosyası var. ne DVBViewer.
Yani eminimki çok basit bir konudur ama bende çok basit birşey istiyorum. server4pc yi kuracağımda hani nerde?
Bu kadar basit bir konuda nerede hata yapıyorum?
bu arada vista kullanıyorum. sürücülerde vistaya göre