GlobalClone00001_turksat4a-3.ziP dosyaları ne işe yarıyor. ben bu dosyayı ln575s tv me yüklemek istedim yüklenmedi. ayrıca LN575S sıralı listede 85 kanal bulunuyo. bunun daha fazla olanı yokmu. yaparsanız sevinirim. teşekkürler
Şuan paylaştığınız güncel kanal listelerinde LG LM640S ile uyumlu liste mevcut mu tam anlayamadım. Ordaki modelin isimini değiştirip denesem olur mu? Bilgisi olan kimse var mıdır
batuhan kardeşş LA620S e olmuyo hiçbiri doğru soyluyo adam hepsinin ismini değiştirerek yaptım yukluyo sona geliyo failed yazıyo o da uyumsuz oldugundan dıyo sanırım. LN575S oluyo onda da 85 tane mı kanal geliyo çoğu yine yok.
Ben bu flash bellek olayını bılmeden once televızyonun kendısıyle otomatık arama yaptım ve kanalları buldu baya ama sıralamasız. yanı 7 den başlıo atlıyo 10 a o sekılde ve duzenlenmıyor. burdakı ıslemlerı yaptım herseyı. kanal lıstesını yukledım %100 oldu ve televızyonu kapattı. tekrar actım hıc bır değişiklik yoktu. birdaha denemek ıstedım bu sefer "invalid tll file" gibi bir hata verdi. ne yapmalıyım?
olur kardeşim lütfen atarmsın link
la 613 s indirdim 660s atıyorum 100 oluyo rety faild diyo olmuyo kardeş olur demişsinde
keykubat kardeş atarmısın senın listeyi bide ne kadar kanal var acil lütfen
Kardeşim 380 Tane Kanal Var Kendi Kafama Göre Sıralama Yaptım Arkadaşın Eklediğini Bende Denedim Ama Hata Verdim % 100 de Fry Failed Diye Bende Tv den Tarattım ve Chansort İle Yeniden Kendim Düzenledim... İnşallah Olur...