Bu uyarı oluşmuştur:
Warning [2] Illegal string offset 'postdate' - Line: 11 - File: showthread.php(1650) : eval()'d code PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/showthread.php(1650) : eval()'d code 11 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1650 eval

Konu Kilitli
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Türksata Bakan Uydum Var Şifreli Kanallar Var Nasıl izlicem?

(30-04-2011, 1:51)alpi demiş ki:  HuhArkadaşlar yeni bir ss2 kart kullanıcısıyım tek uydum var oda türksata bakıyor.Sorum şu ki listemde discovery channel animal planet national geogra. gibi kanalları izleyemiyorum..Ve en büyük sıkıntım şampiyonlar ligi maçları başladığında star kayboluyo ne yapıcam..Lütfen forumu inceleyin...Bakın arayın gibi cevaplar vermeyin.Bu tv kartı olayına girdim gireli yok hadu yok ccam yok vplug biss key gibi şeyleri okuya okuya bi hal oldum sonuç olarak burdayım..net tavsiyelerinizi bekliyorum..

Vplug 2.4.6 klasörünü "C:\dvbdream\Plugins\pip00" içine atınız ve "C:\dvbdream\Plugins" içinde bulunan "copy_all" dosyasına çift tıklayınız. Eğer Vplug hatası alırsanız Vplug DLL fix klasörünün içindeki *.dll dosyalarını "C:\dvbdream" ana dizinine kopyalayınız. Güncellemek yapmak içinse sitenin ana sayfasında bulunan SoftCamKey dosyasını idirip içindeki "v_keys" ile "v_sids" dosyalarını daha ilk adımda kopyalamış olduğunuz "C:\dvbdream\Plugins\pip00\vPlug2.4.6" dizine kopyalayınız ve yine "C:\dvbdream\Plugins" dizini içindeki "copy_all" dosyasına çift tıklayınız, hepsi bu kadar.

Bizimkisi bir αşk hikαyesi Değildi, bizimkisi 'Aşktı' gerisi hikαyeydi ..!
[Resim: Xw7ATGH.jpg]
Konu Kilitli

Bu Konudaki Mesajlar