11-12-2011, 12:23
arkadaşlar
kystar hd2 kartımla yayınları izlemeğe başladım.fakat bazı kanalları dvb viewer'in hafızasına kaydedemiyorum.TRT paketi:11919v24444.ve TRT.HD Kanalları (transedit) le taratıp, select All,Export file yapıp. 42.0E türksat'a kaydet yapıp tamamlıyorum.daha sonra kanallara gelip kanalscan yapıp taratıyorum sinyalleri full gösteriyor kanal ve kanal no' kaydet yaptığım halde,kanal listesinde göstermiyor.Nedendir? saygılar..
bu arada (decameronus) arkadaşımıza, benim problemimle ilgili, Duyarlı davranış'larından dolayı çok çok teşekkürler.Herkese kolay gelsin...
kystar hd2 kartımla yayınları izlemeğe başladım.fakat bazı kanalları dvb viewer'in hafızasına kaydedemiyorum.TRT paketi:11919v24444.ve TRT.HD Kanalları (transedit) le taratıp, select All,Export file yapıp. 42.0E türksat'a kaydet yapıp tamamlıyorum.daha sonra kanallara gelip kanalscan yapıp taratıyorum sinyalleri full gösteriyor kanal ve kanal no' kaydet yaptığım halde,kanal listesinde göstermiyor.Nedendir? saygılar.. bu arada (decameronus) arkadaşımıza, benim problemimle ilgili, Duyarlı davranış'larından dolayı çok çok teşekkürler.Herkese kolay gelsin...