Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

skystar hd2 görüntü sorunu

sorunu buldum arkadaşlar ekran kartını cıkarıp denedigimde sorun ortadan kalkıyor buda ekran kartıyla tv kartının cakıstgını gösteriyor sanırım şimdi bunun bir çaresi varmı yoksa benim anakartımı degişmem lazım yardımcı olacak varmı arkadaşlar
Alıntı

Anakartın en son Bios sürümü yüklü değilse onu güncellemeni öneririm ve SS HD2'yi takmış olduğun pci slotundan farklı bir pci slotta tak aklıma gelenler bunlar. IRQ sorunu yaşıyorsun.

Bizimkisi bir αşk hikαyesi Değildi, bizimkisi 'Aşktı' gerisi hikαyeydi ..!
[Resim: Xw7ATGH.jpg]
Alıntı

sorun sonunda ortadan kalktı yeni bir anakart aldım çift veriyollu ve suan normal kodek yüklemeden bile rahat izleyebiliyorum herşey için tşk.ler
Alıntı

(16-12-2010, 3:13)loverbort demiş ki:  sorun sonunda ortadan kalktı yeni bir anakart aldım çift veriyollu ve suan normal kodek yüklemeden bile rahat izleyebiliyorum herşey için tşk.ler

Geçmiş olsun

Bizimkisi bir αşk hikαyesi Değildi, bizimkisi 'Aşktı' gerisi hikαyeydi ..!
[Resim: Xw7ATGH.jpg]
Alıntı

Technisat Skystar 2 HD , Skystar 2 TV PCI kartlar herhangi ile bir lnb ile 10m.'ye kadar çok sağlıklı çalışıyor. 10m'den daha uzun kablolar için her 20m'ye tampon yapılmalıdır. Başka bir çözüm yolu olarak da piyasadaki kaliteli lnb tercih edilebilir. Piyasada gürültüsü 0.1db olan lnb'ler 25 TL civarında. Örnek verecek olursak Next'in Gold serisi lnb'leri.

Alıntı