Selam arkadaslar bende bu karttan sparis ettim yarin elime gecicek ama alirken goz onunde bulundurmam gereken pc ile ilgili bazi teknik detaylar varmis sanirim.Simdi soyleki bu karttan HD kanallari izleyebilmek icin islemcinin en az 3.0GHZ olmaliymis benim pc nin ise intel core 2 Quad CPU @2.50GHz 2.50GHz (Yani iki kere 2.50GHz yaziyor)olarak yaziyor.Ram olarak 8Gb DDR3 2TB hdd acaba HD kanallarda sorun cikartirmi?
(16-12-2014, 23:41)sinan55 demiş ki: Selam arkadaslar bende bu karttan sparis ettim yarin elime gecicek ama alirken goz onunde bulundurmam gereken pc ile ilgili bazi teknik detaylar varmis sanirim.Simdi soyleki bu karttan HD kanallari izleyebilmek icin islemcinin en az 3.0GHZ olmaliymis benim pc nin ise intel core 2 Quad CPU @2.50GHz 2.50GHz (Yani iki kere 2.50GHz yaziyor)olarak yaziyor.Ram olarak 8Gb DDR3 2TB hdd acaba HD kanallarda sorun cikartirmi?
(07-02-2015, 15:24)teknoartistik demiş ki: arkadaşlar bendede bu cihazdan var windows 8.1 sürücüyü görmüyor tanıtamıyorum bana yardım edebilecek olan var mı ?
(En son düzenleme: 07-02-2015, 17:14 teknoartistik.)
birincisi ama klavye olarak görüyor ikincisi progdvb de kart görünmüyor kart yok diye internete bağlanıyor ordan tv izletiyor bir türlü dvbvimerda görünmüyor kısacası hiçbirinde görünmüyor bunu çözemedim