Konular: 26

Arkdşlar Bu Hatanın sebebi belli.
Özellikle Format attıktan Sonra Yüklerken sistemi direk cdden yükleme yaparsanız bu hatayı alırsınız öncelikle aygıt yöneticisindenyükleyin sonra cd install işlemini yaparsanız sorun kalmaz

Konular: 0

ilgi ve alakanız için teşekkürler arkadaşlar, sorunu çözdüm, format atınca sp 3 kurmuştuk onun sıkıntısı oldu herhalde..

Konular: 118

(27-04-2010, 13:12)kozlu demiş ki:  ilgi ve alakanız için teşekkürler arkadaşlar, sorunu çözdüm, format atınca sp 3 kurmuştuk onun sıkıntısı oldu herhalde..
kurulum hatasının SP3 le alaksı yoktur. server 4 pc yi kurmadan önce aygıt yöneticisinden ağ kartınızı bulup oradan sürücülerini göstermeniz gerekir ve sonra server 4pc yi kurunuz.

Bizimkisi bir αşk hikαyesi Değildi, bizimkisi 'Aşktı' gerisi hikαyeydi ..!

düzeldi ama şimdide sinyal gidip geliyor ; alttaki ikon 1 dakika yeşilse 5 dakika kırmızı oluyor neder olabilir acaba...

Konular: 2,029

hangi ikon server4pc ikonu ise o açık olmayacak.

evet server4pc ikonunu söylemiştim..

Konular: 10

Bugün ne olduysa, progdvb'yi açarken [Sky Star 2 (WDM)] Device not started! hatası vermeye başladı, normalde böyle hata verince aygıt yöneticisinden kaldırıp ardından yeni donanımları tara diyince donanımı bulup tv izliyordum. fakat şimdi işlemiyor.. kurmak istediğimde de aynen konu başlığındaki ss hatasını veriyor.?

Konular: 2

Yazılımı kaldır. Kartı çıkar ve tekrar tak. Kartı çıkarmışken üzerinden yanmış bişey var mı kontrol et. Kontrol cihazına gerek yok gözle anlaşılır. Kartın üzerinde siyah veya kahverengi bir yer varsa yanmıştır. Kartın fotoğrafını bul kartla karşılaştır yanmış bir devre varsa anlarsın. Kolay gelsin. Progdvb bunu yapıyor bilgisayarı yeniden başlat yaptığını farzederek yazdım. Kolay gelsin