01-02-2010, 20:58
klasörün içerisini değil, 4.5.1 versiyonu olabilir "technisat 4.x.x" klasörün kendisini göstereceksin
(01-02-2010, 20:58)cemocem demiş ki: klasörün içerisini değil, 4.5.1 versiyonu olabilir "technisat 4.x.x" klasörün kendisini göstereceksin
(03-02-2010, 20:59)bata demiş ki:(01-02-2010, 20:58)cemocem demiş ki: klasörün içerisini değil, 4.5.1 versiyonu olabilir "technisat 4.x.x" klasörün kendisini göstereceksin
evet öyle yaptım ben de fakat olmuyor...
yani sürücüyü ağ bağdaştırıcısı olarak sorunsuz bir şekilde tanıyor
ama
progdvb açtığım zaman
aygıt listesindeki sky star 2 aygıtı kırmızı olarak görünüyor yani açılmıyor!!!
tekrara sadece bda klasörü ile tanıttığım zaman oluyor
aygıt listesinde sadece bda olarak seçince çalışıyor
biraz karışık koldu galiba ama
konuyu açan arkadaş da bir daha girmiyor sanırım foruma ...
(04-02-2010, 0:13)cemocem demiş ki:(03-02-2010, 20:59)bata demiş ki:(01-02-2010, 20:58)cemocem demiş ki: klasörün içerisini değil, 4.5.1 versiyonu olabilir "technisat 4.x.x" klasörün kendisini göstereceksin
evet öyle yaptım ben de fakat olmuyor...
yani sürücüyü ağ bağdaştırıcısı olarak sorunsuz bir şekilde tanıyor
ama
progdvb açtığım zaman
aygıt listesindeki sky star 2 aygıtı kırmızı olarak görünüyor yani açılmıyor!!!
tekrara sadece bda klasörü ile tanıttığım zaman oluyor
aygıt listesinde sadece bda olarak seçince çalışıyor
biraz karışık koldu galiba ama
konuyu açan arkadaş da bir daha girmiyor sanırım foruma ...
bda olarak çalışıyorsa bırak öyle çalışsın yoksa hala sıkıntımı var? eğer varsa klasörün içinden bda klasörünü dışarıya çıkartıp (tabiki driveri kaldırdıktan sonra) o şekilde güncellemeyi dene birde.
(07-02-2010, 8:46)qtex demiş ki: Evet sonunda ss2 v2.6 yı win7 64 bit te PROGDVB powerinstall 7.7.3 ile çalıştırmayı başardım
1- Hemen technisat sitesinden uygun sürücüyü indiriyoruz ve kuruyoruz ben 64 bit win7 olanı seçtim
2- 64 bit için söylüyorum; Crogram Dosyaları(x86)\
technisat dvb\bin klasörü içindeki sky2pcavsrc.ax dosyasına sağ tıklayıp register et diyoruz
3- Progdvb powerinstall 7.7.3 dosyamıza sağ tıklayıp özellikler diyoruz uyumluluk sekmesine gelip vistayı seçiyoruz tamam diyoruz
4- progdvb powerinstall programımızı çalıştırıyoruz kart seçme kısmına geldiğimizde skystar2 pci kartımızı seçiyoruz sky2pcavsrc.ax dosyası versiyonları farklı program bunu indirip kurabiir diyecek HAYIR deyip devam ediyoruz ve kart başarı ile başlatılıyor ve normal devam ederek kuruyoruz