xp de progdvb de pluginlerin kenarındaki tikler gözükürken win7 de gözükmüyor. mesela hadu yu aktif pasif yapabiliyorum ama işaret yok. sorunu bulamadım bi türlü
windows7 plugin işaretleri görünmüyor
04-01-2012, 2:10
progdvb versiyonu nedir güncellemeyi dene.
04-01-2012, 3:06
6,45x ten son versiyona kadar denedim. sonuç aynı
04-01-2012, 18:51
Keyfekeder bir sorun. Sonuçda çalışıyorlar.
06-01-2012, 2:11
biraz keyfi ama bazen eklentilerin 2sini açınca progdvb kilitleniyor. deneme yanılma yoluyla buluyorum. kolay bi çözümü vardır zannedersm .
(06-01-2012, 2:11)shuibo demiş ki: biraz keyfi ama bazen eklentilerin 2sini açınca progdvb kilitleniyor. deneme yanılma yoluyla buluyorum. kolay bi çözümü vardır zannedersm .
Plugins->Hadu->System Tray
deyip, Sistem tepsisindeki simgesi üzerinden kontrol edebilirsin, oradan sağ tıklayınca
Active/Deactive tikleri görünüyor
Tabi bu arada sistem tepsisinde iconların gizlenmemesi için,
Saat'e sağ tıkla, özellikler->Bildirim Simgesini Özelleştir->Tüm simgeleri ve bildirimleri görev çubuğunda her zaman göster özelliğinde çentik olmalı.
08-01-2012, 2:36
(07-01-2012, 2:31)malcolm demiş ki:(06-01-2012, 2:11)shuibo demiş ki: biraz keyfi ama bazen eklentilerin 2sini açınca progdvb kilitleniyor. deneme yanılma yoluyla buluyorum. kolay bi çözümü vardır zannedersm .
Plugins->Hadu->System Tray
deyip, Sistem tepsisindeki simgesi üzerinden kontrol edebilirsin, oradan sağ tıklayınca
Active/Deactive tikleri görünüyor
Tabi bu arada sistem tepsisinde iconların gizlenmemesi için,
Saat'e sağ tıkla, özellikler->Bildirim Simgesini Özelleştir->Tüm simgeleri ve bildirimleri görev çubuğunda her zaman göster özelliğinde çentik olmalı.
teşekkrler.
« Önceki Konu | Sonraki Konu »