What is MY IP Address SSD VPS

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2012'de herkes bu 11 ürünü bekliyor
#1

iPhone 5'ten iPad 3'e, Windows 8'den PSP Vita'ya kadar 2012'de en çok konuşulacak 11 ürünü tüketiciler merakla bekliyor

Teknoloji meraklılarının 2012'de heyecanla beklediği pek çok ürün var. Yeni yıla yeni cihazlarla girmek isteyenler için beklentiler oldukça yüksek. En yüksek beklenti Apple iPhone 5 üzerine. Apple'dan beklenen sadece iPhone değil, iPad 3 ve iTV de olacak. Google'ın mobil platformlar için geliştirdiği Android 4.0 ve Microsoft Windows 8 de tüketicilerin merakla beklediği ürünler arasında.

GELECEĞİN ÜRÜNLERİ
Sonuçta mobil platformlar dünyaya hakim olurken, her başarılı cihaz, beklentileri biraz daha artırıyor. Ancak tasarımda radikal değişiklik bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir. 2012'de merakla beklenen cihazlardan biri de F@tih Projesi ihalesini kazanan tablet ya da tablet bilgisayarlar olacak. Ancak projede tablet bilgisayarlardan daha önemli F@tih Eğitim Bulutu, öğretmen ve öğrencilere sunulacak içerik ve eğitim hizmeti bulunuyor.

Canon 5D Mark III
Fotoğrafçıları neredeyse kameraman haline getiren efsane ürün Canon 5D Mark II, yeni yılda yerini Mark III serisine bırakacak. İnternette video bu tür ürünlerle patladı.

iPhone 5
Tüm dijital cihazlar arasında en çok beklenen ürün. iPhone 5 özleminin 2012'nin ilk yarısında bitmesi bekleniyor. Ürünle ilgili bilgi yok.

iPad 3
Ekran, kamera kalitesi daha da artacak Apple iPad 3, tablet bilgisayarların çıtasını biraz daha yükseltecek. iPad 3'ün kullanıcılara daha güçlü işlemci ve farklı yeniliklerle sunulması bekleniyor.

PlayStation Vita
Sony, oyun dünyasında mobil platform olarak üstünlüğünü bu cihazla ileri taşımayı hedefliyor. Vita, farklı tasarımı ve ilginç oyunlarıyla şubatta piyasalarda.

Nintendo WiiU
7'den 70'e herkesin oyunla tanışmasını sağlayan Nintendo Wii, yeni mobil platformu Nintendo Wii U ile bir basamak atlamaya çalışacak. Ürün, merakla bekleniyor.

iPad mini
Steve Jobs'ın 'devrim yaratacak ürün' dediği ve milyonlar satan iPad'in şimdi de mini modelinin hazırlandığı iddia ediliyor.

Nikon D800
Canon çalışır da Nikon boş durur mu? Elbette durmadı. Nikon kullanıcıları da geri kaldıkları hissini Nikon D800 ile atmaya çalışacak.

iTV
Belki de Apple'ın şu ana kadar en başarısız olduğu ürün. TV alanında çıkarılan mini kutular öncelikle servis ve alışkanlıkları yakalamayı hedefliyordu. Şimdi 2012'de iTV olarak karşımıza çıkacak.

Google Cream Sandwich
Tablet ve cep telefonu platformu olarak bakıldığında Microsoft ve Apple'ın en büyük rakibi Google, Android 4 ile tahtı sallamaya hazırlanıyor

Windows 8
Microsoft'un dizüstü ve masaüstü bilgisayardaki üstünlüğünü tablete taşıyacak işletim sistemi merakla bekleniyor.

F@tih tablet
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm öğrencilere 2012'de sunulacak tablet bilgisayar. F@tih Eğitim Bulutu ve eğitim içeriğiyle birlikte öğrencilerin hayalini süslüyor.
Alıntı
#2

Google Cream Sandwich içlerinden en çok kullanamak istediğim bu fakat telefonum

android li değil...
Alıntı
#3

Ben Nvidia ekran kartlarını ve yeni nesil intel işlemcileri bekliyorum.
Alıntı
#4

Ben beklemiyorum Big Grin Big Grin
Alıntı
#5

Ben PlayStation Vita, F@tih Tablet i merak ediyorum.

Yamaha R-S300 + Monitor Audio Bronze BX2 = Natural Sound
[Resim: JijPN.png]
Alıntı
#6

teknoloji çok çabuk eskitiliyor şimdi geleceğin ürünü diye lanse edilen bir çok ürünün ömrü yeni ürün çıkana kadar Big Grin..
Alıntı
#7

(19-12-2011, 16:51)cemocem demiş ki:  teknoloji çok çabuk eskitiliyor şimdi geleceğin ürünü diye lanse edilen bir çok ürünün ömrü yeni ürün çıkana kadar Big Grin..

Üstadım aynen dediğin gibi oluyor zaten adamların işi üretmek bizim işimiz gidip almak oluyor maalesef. Şu varki bence günümüzde ihtiyaçlara göre cihaz üretilmiyor. Üretilen cihazlara ihtiyaç oluşturuluyor zihinlerde. Bu konu aslında çok ama çok geniş.

Yamaha R-S300 + Monitor Audio Bronze BX2 = Natural Sound
[Resim: JijPN.png]
Alıntı
#8

2 sene öncesine kadar akıllı telefonlara karşı bir antipatim vardı, en ucuzu 850, 900 tl'den başlayan bu ürünler için "parayı bu ceplere vermek enayiliğin daniskasıdır" diyordum da.. Antenci olduğum için işimle ilgili konularda ki ürünleri her zaman incelerim.

Taa ki Android ve IPHONE uygulaması olan "Dish Pointer, DishLoc Augmented Reality" (uydu bulucu, hizalayıcı) uygulamalarını keşfedince biranda fikrim değişiverdi..

Bizimkisi bir αşk hikαyesi Değildi, bizimkisi 'Aşktı' gerisi hikαyeydi ..!
[Resim: Xw7ATGH.jpg]
Alıntı
#9

bunlardan hiçbirini beklemiyorum doğrusu hiçbiri çıkmasın
Alıntı


Benzer Konular
Konu: / Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj



Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi